lördag 27 augusti 2011

Barnloppisen i Växjö

IMG_2221
Två tröjor från Please Mum fick följa med hem till Liam!

Den här dagen började inte bra, höll på att få tuppjuck på André som är tidsoptimist ut i fingerspetsarna. Vid åtta var jag redo att åka men då hade han precis stigit upp och skulle duscha. Och i gårkväll skulle han lånat en bil och fyllt den med alla våra saker men det hade han visst glömt. Så det blev stressigt, minst sagt. Jag satt och hyperventilerade hela vägen till Växjö.

När vi väl kom fram till loppis-lokalen hade klockan hunnit bli 10 redan och alla kunder släpptes in. Vi var sist bland alla säljare och stressade som tokar för att få upp allting på våra bord. Helt galet därinne, fullsmockat med folk, trångt och ingen luft what so ever. Jag trodde jag skulle smälta bort där ett tag alltså! Timmarna gick i alla fall, Det var inte mycket vi fick sålt, och jag tror de flesta av säljarna var besvikna faktiskt. Jag trodde jag skulle bli av med hälften åtminstone.

Några känningar stötte man på och det var ju kul! En gammal klasskompis och hennes söta son, mormor och Arne, Thessan med flera. Och så kom min bulle Liam och sambon för att hälsa på vilket gjorde mig jätteglad!

Lite shopping för min egen del blev det ju givetvis, fast mycket mindre än vad jag trott. Jag köpte bara två tröjor (Maxomorra och Småfolk) från Please Mum för ett helt okej pris.

Har suttit och räknat på hur mycket jag sålt för idag och det blev 990 riksdaler sammanlagt. Sambon tyckte jag skulle vara nöjd och det är jag faktiskt. Trodde inte det var men än 600-700. Så lite nöjd är jag! Och resten av plaggen kommer antagligen att läggas ut här på bloggen för de som är intresserade och vi (sambon och jag) har även pratat om att åka till Ronneby och stå på deras loppis någon söndag framöver. Vi får se!

5 kommentarer:

Cicci sa...

Jaaa, lägg dom i bloggen.. Men han har inte vuxit ur 92 än va? ;P

Madde sa...

Om du har kläder i 110/116 så är jag intresserad :)Dock med tanke på din Liams ålder kanske de inte är aktuellt ännu? :P
Kram kram.

APAN SATT I GRANEN | tävlar ut träningskläder från Röhnisch sa...

Vilken hemlängtan jag fick helt plötsligt. Brukar det vara loppis i Växjö eller var det bara en engångsgrej?

Andrea sa...

Rådjurströjan från Småfolk är ju hur ljuvlig som helst! Och ja, lägg upp dom i bloggen, jag har en lillprins bus som växer så det knakar, och jag vet ju att du har god smak i barnkläder :)

Unknown sa...

åhh va kul!! jag bor i ronneby och brukar springa på den där loppisen varje söndag;)då få vi se om du dyker upp där=)

Gilla & följ

Välkommen


I en enplansvilla, mitt i glasriket, finns vi, jag och min lilla familj. Jag är en ensamstående tvåbarnsmamma som älskar att fotografera, blogga och hemmamysa med mina barn Liam, född 2009, och Nomi, född 2012.

I bloggen delar jag med mig av våra små guldkorn i vardagen - allt från pyssel och äventyr till barnens utveckling - men bjuder även på tävlingar, shoppingtips och annat skoj!

Läs mer om mig

Sök

Buzzador

Vill du bli en buzzador precis som jag och få testa nya spännande produkter?
ANMÄL DIG HÄR
Glöm inte ange att jag (agneslauedberg) bjudit in dig!

Arkiv

Reklam