onsdag 24 augusti 2011

En nosig gosig dag

IMG_2145Sniff-attack!

Efter att Liam ätit kvällsmat och fått ett bad kröp vi ner för att läsa en saga. Han valde sin Nalle Puh-bok En nosig gosig dag. Den är faktiskt inte speciellt intressant, men Liam gillar den. Hela boken går ut på att Nalle Puh följer efter en doft som luktar väldans gott. Liam tycker boken är jätterolig och “sniffar” hela tiden när vi läser den. Och ikväll fick han för sig att sniffa på mig också, i örat, i ansiktet och i nacken. Jag skrattade som en tok, det kittlades som sjutton och så var han så söt när han tryckte upp sin lilla potatisnäsa i hela ansiktet. Och så låg vi dubbelvikta båda två. Jättebra när det är läggdags för en liten, eller hur?

2 kommentarer:

Cissi sa...

Finns ju sömnmetoder som menar att man sover bättre om man somnar med ett skratt.. ;) Hur som belv det en mysig stund.. Här har lilltjejen ingen ro i kroppen för att lyssna på sagor - tyvärr, kanske kommer när hon blir äldre! ;)

Sara mamma till Yrla och Noel sa...

gud vilken fin och mysig blogg

Gilla & följ

Välkommen


I en enplansvilla, mitt i glasriket, finns vi, jag och min lilla familj. Jag är en ensamstående tvåbarnsmamma som älskar att fotografera, blogga och hemmamysa med mina barn Liam, född 2009, och Nomi, född 2012.

I bloggen delar jag med mig av våra små guldkorn i vardagen - allt från pyssel och äventyr till barnens utveckling - men bjuder även på tävlingar, shoppingtips och annat skoj!

Läs mer om mig

Sök

Buzzador

Vill du bli en buzzador precis som jag och få testa nya spännande produkter?
ANMÄL DIG HÄR
Glöm inte ange att jag (agneslauedberg) bjudit in dig!

Arkiv

Reklam