söndag 21 augusti 2011

Sista semesterdagen

IMG_2075Liam på fotbollen!

För att ha varit sista semesterdagen har det inte hänt så mycket. Liam och jag åkte en sväng till min mormor och bonusmorfar för att hälsa på. Där blev vi bjudna på middag och Liam smaskade i sig en halv burk äppelmos tror jag. Han är lite konstig vår son, äter hellre tillbehören än själva maten. Lingonsylt, ketchup och äppelmos står högt i kurs hos honom! Efter maten blev det en massa bus, min bonusmorfar är ju en riktig lekfarbror och underhåller Liam med en massa skoj jämt!

När vi skulle åka hem stannade vi till på idrottsplatsen där sambon var och tittade på fotboll. Liam hejade och hade roligt åt gubbarna som sprang efter bollen. Men jag är ju inget fan direkt så efter att han sprungit av sig lite och inspekterat vattenflaskorna åkte vi hemåt igen.

Fisungen la sig tidigt ikväll, efter att ha tittat på Lejonkungen och ätit kvällsmat. Imorgon, efter sex veckors sommarlov, är det dags för dagis igen. Ska bli kul att se hur han reagerar när vi kommer dit!

1 kommentarer:

Madde sa...

Älskar att ha dessa lekfarbröder i släkten dom är bäst. :D Kör slut på ungarna ordentligt. ;)

Tycker de låter som ni haft en riktigt mysig och lugn sista semesterdag faktiskt. :)

Kram kram.

Gilla & följ

Välkommen


I en enplansvilla, mitt i glasriket, finns vi, jag och min lilla familj. Jag är en ensamstående tvåbarnsmamma som älskar att fotografera, blogga och hemmamysa med mina barn Liam, född 2009, och Nomi, född 2012.

I bloggen delar jag med mig av våra små guldkorn i vardagen - allt från pyssel och äventyr till barnens utveckling - men bjuder även på tävlingar, shoppingtips och annat skoj!

Läs mer om mig

Sök

Läser in...

Buzzador

Vill du bli en buzzador precis som jag och få testa nya spännande produkter?
ANMÄL DIG HÄR
Glöm inte ange att jag (agneslauedberg) bjudit in dig!

Arkiv

Reklam