måndag 1 augusti 2011

Vi njuter av kvällen…

IMG_0960
Grillad korv är grejer det!

Vi tog en sväng in till city tidigare för att lära känna orten lite. Fanns en hel del affärer som vi får ta och undersöka lite närmare en annan dag. Det blev istället storhandling på Kvantum för att fylla upp kylen med middagar och frukostar. Liam plockade på sig “godis” också, vindruvor och korvbröd. Lustigkurre!

Vi har precis avnjutit en god grillad middag på verandan. Oförskämt härligt! Liam har krupit ner i soffan med kuddar och snuttisar och tittar på Toy Story 3. Ohja, “Bass” är fortfarande lillkillens stora hjälte! Sambon och jag sitter ute och ska spela lite Gin Rummy, kommer bli en hel del kortspel nu om kvällarna!

2 kommentarer:

Malin sa...

Härligt med semester!Hoppas ni får en toppenvecka!

Louice sa...

Låter som om ni har det bra på semestern.
Önskar dig en fortsatt skön semester. Njut av livet och bara vara. Härligt!
Ha det gott!
Kramar

Gilla & följ

Välkommen


I en enplansvilla, mitt i glasriket, finns vi, jag och min lilla familj. Jag är en ensamstående tvåbarnsmamma som älskar att fotografera, blogga och hemmamysa med mina barn Liam, född 2009, och Nomi, född 2012.

I bloggen delar jag med mig av våra små guldkorn i vardagen - allt från pyssel och äventyr till barnens utveckling - men bjuder även på tävlingar, shoppingtips och annat skoj!

Läs mer om mig

Sök

Buzzador

Vill du bli en buzzador precis som jag och få testa nya spännande produkter?
ANMÄL DIG HÄR
Glöm inte ange att jag (agneslauedberg) bjudit in dig!

Arkiv

Reklam