fredag 19 augusti 2011

Liams första frisörbesök

Min lockpelle har tidigare bara klippts av mig själv här hemma, men det verkar nu bli mer och mer omöjligt. Han har ju en stark egen vilja, den unge herrn. Högljudd, om inte annat. Så idag blev det ett besök på New Style i Lessebo som min gamla klasskompis Mia driver.

Jag måste erkänna att jag var ganska orolig på vägen dit och var säker på att vi skulle bli utkastade och portade. Men det gick hur jäkla bra som helst. I början var han väl lite smått misstänksam mot att sätta sig i stolen med ett skynke. Men Mia tog fram en låda med hårrullar som han och pappa byggde med – och det var roligt! Ännu roligare var det att låta hårrullarna rulla ner för skynket och landa på golvet. Men så länge han var glad och lät sig bli klippt var jag nöjd! Lockarna fick givetvis vara kvar, men klippte upp det lite och kortade ner luggen som annars hänger i ögonen. Och efteråt fick han grönt och oranget spray i håret. Han blev riktigt stilig, min lilla tuffing! Och den goda klubban han fick av Mia var ju jättegod!

IMG_1903IMG_1897IMG_1906IMG_1908

3 kommentarer:

Anonym sa...

Åh, fina killen med sina underbara lockar!

En pojkmammas vardag sa...

Han blev så himla fin i håret Liam!! Och duktig han var som kunde sitta still hela tiden :)
Kram

✫Familjen Bus✫ sa...

Så skoj att de funkade så bra :)


Nja, han gillade filmen. Men jag tror inte att han förstod sig på de här med missilerna och hemliga agenter mm. Tyckte inte de var en så bra barnfilm om jag ska vara ärlig.

kram kram

Gilla & följ

Välkommen


I en enplansvilla, mitt i glasriket, finns vi, jag och min lilla familj. Jag är en ensamstående tvåbarnsmamma som älskar att fotografera, blogga och hemmamysa med mina barn Liam, född 2009, och Nomi, född 2012.

I bloggen delar jag med mig av våra små guldkorn i vardagen - allt från pyssel och äventyr till barnens utveckling - men bjuder även på tävlingar, shoppingtips och annat skoj!

Läs mer om mig

Sök

Buzzador

Vill du bli en buzzador precis som jag och få testa nya spännande produkter?
ANMÄL DIG HÄR
Glöm inte ange att jag (agneslauedberg) bjudit in dig!

Arkiv

Reklam