fredag 12 augusti 2011

Liams allra första biobesök

IMG_1632I lekparken hos faster Lisa!

Ja, idag var det alltså dags för ett biobesök i Kalmar! Filmen började klockan 15:00 och vi satte oss spända av förväntan (och hela famnen full av gottis) i biosalen. Liam smaskade på både tablettask, popcorn och saft och när reklamen drog igång var det två stora ögon som stirrade på den gigantiska “tv:n”. Han var så nöjd så, även om han blev lite “lurad” när en (skitrolig) kortfilm med Toy Story-gänget drog igång innan filmen. Han trodde ju att det var den vi skulle se. (Att han aldrig tröttnar på “Bass” och gänget? Får helt enkelt hoppas på en fjärde film!) Men han blev lika glad när Bilar 2 drog igång och satt fint i sin stol under hela filmen. Vi var riktigt förvånade! Och filmen var riktigt bra och rolig. Jag har hört att många varit besvikna, att första filmen var mycket bättre, men jag tycker att båda är precis lika bra. Så vi lämnade biosalen glada och nöjda!

Efter biobesöket åkte vi och hälsade på Lisa (Liams faster/fadder) och hennes vovsing Bamse, som by the way alltid är lika glad åt att träffa Liam. Bamse jagade honom hela tiden, kittlade honom under fötterna och pussade honom i ansiktet!
På väg till bilen stannade vi till så Liam kunde åka rutschkana i bostadsområdets lekpark. Det var jätteskoj!

Ja, och så blev det ju ett stopp till innan hemfärd. Lite mat i magen var ju på sin plats så vi stannade för att äta i Nybro. Liam var så nöjd så, han fick ju in en räksallad! Han har börjat gilla räkor mer och mer och åt med god aptit!

5 kommentarer:

Veronica - mamma till Theo och Tim sa...

Så kul med bio =) Den filmen vill jag också se ;) Får bli hemma i soffan då Theo ännu är för liten för bio...

Anonym sa...

Underbart med biobesök, vi får nog göra premiär här snart för den lilla är tokig i filmer!
Nu är vi iaf hemma, men jag hinner inte läsa ikapp allt. 2500 olästa inlägg på BL får helt enkelt vänta.... :D
Kram

Johanna sa...

Vilken härlig bild! :)

Camilla - gravid med 1:an sa...

Vad kul att han såg hela filmen, så små barn brukar ju gärna få lite myror i brallan efter en stund :)

Vanilla sa...

Vad mysigt med bio! Barnen på förskolan där jag jobbar var helt galna i Bilar under hela våren (trots att de inte var födda när första filmen kom) men jag kan väl gissa att de flesta har sett tvåan nu innan de börjar igen! :-)

Kram

Gilla & följ

Välkommen


I en enplansvilla, mitt i glasriket, finns vi, jag och min lilla familj. Jag är en ensamstående tvåbarnsmamma som älskar att fotografera, blogga och hemmamysa med mina barn Liam, född 2009, och Nomi, född 2012.

I bloggen delar jag med mig av våra små guldkorn i vardagen - allt från pyssel och äventyr till barnens utveckling - men bjuder även på tävlingar, shoppingtips och annat skoj!

Läs mer om mig

Sök

Buzzador

Vill du bli en buzzador precis som jag och få testa nya spännande produkter?
ANMÄL DIG HÄR
Glöm inte ange att jag (agneslauedberg) bjudit in dig!

Arkiv

Reklam