fredag 12 augusti 2011

Lotusbarnen

Josefine och hennes vänner, Linnea och Sara, kontaktade mig angående deras volontärarbete på ett barnhem i Indien under 2010. Där uppdagades en brutal misshandel, förnedring och sexuellt utnyttjande av de nära 100 barnen som bor på barnhemmet. Trots rapportering till Adoptionscentrum och den svenska bidragsorganisation som donerar enorma summor pengar till barnhemmet, väljer de att vända andra kinden till. Därför har dessa tre fantastiska tjejer beslutat ett starta en blogg, i ett sista desperat försök att hjälpa barnen. Genom allmänhetens stöd kan de tvinga AC till att ta sitt ansvar och vi är alla skyldiga att stå bakom och hjälpa till så gott vi kan!

För mer information, besök deras blogg Lotusbarnen. Länka gärna till bloggen, prenumerera och sprid vidare. Har du möjlighet får du gärna gilla detta inlägg på Bloglovin’ för att så många som möjligt ska få upp ögonen för denna brutala misshandel som barnen dag efter dag utsetts för och måste genomlida.

3 kommentarer:

✫Familjen Bus✫ sa...

Nu är detta inlägg gillat :)

haha, tack så mkt! Jag tyckte dock att jag var snyggare innan barnen satte spår i mig ;)
Trötta ögon, rynkor av trots och lönfet mage efter graviditeter...

kram

En pojkmammas vardag sa...

Så fruktansvärt! Usch så jag får ont i magen när jag läser om såna här otäcka ställen. Självklart ska jag hjälpa till och sprida budskapet vidare!
Kramar

Sabina sa...

Jag tycker så synd om dessa barn, man vill bara kidnappa hem dom till sig!

Gilla & följ

Välkommen


I en enplansvilla, mitt i glasriket, finns vi, jag och min lilla familj. Jag är en ensamstående tvåbarnsmamma som älskar att fotografera, blogga och hemmamysa med mina barn Liam, född 2009, och Nomi, född 2012.

I bloggen delar jag med mig av våra små guldkorn i vardagen - allt från pyssel och äventyr till barnens utveckling - men bjuder även på tävlingar, shoppingtips och annat skoj!

Läs mer om mig

Sök

Buzzador

Vill du bli en buzzador precis som jag och få testa nya spännande produkter?
ANMÄL DIG HÄR
Glöm inte ange att jag (agneslauedberg) bjudit in dig!

Arkiv

Reklam