tisdag 30 augusti 2011

Hosta, hosta, hosta.. Städa, städa, städa…

 IMG_2321 Liam och Antonia på dagis i morse! En fågel viskade i mitt öra att dessa två är väldigt
förtjusta i varandra, de hade åkte rutschkana ute igår och höll varann i handen hela tiden ♥

Vaknade upp snorig och halstjock i morse. Liam hostade lite också, dock var det mesta fejk. Som att han sett någon på dagis hosta och sen härmas. Jag hoppas i alla fall att vi inte blir sjuka. Har ju mitt födelsedagskalas till helgen att tänka på. Och alltid när det ska komma en massa folk får jag städmani, något som min mormor och mamma överfört till mig.

Igår var jag ute och fejjade, så det är fint när de kommer på lördag. Fixade bland blommorna, klippte kanter, räffsade, sopade, slängde skräp, rengjorde ljuslyktor, bar ner skit till källaren. Blir trött bara jag tänker på det. Idag var det övervåningens tur, lakan är bytta, leksaker är uppstädade, tvätten är vikt och badrummet skiner. Antingen fortsätter jag med nedervåningen ikväll eller tar vi det imorgon. Men det kliar faktiskt lite i fingrarna, för när jag är färdigstädad ska jag sy gardiner, löpare och kuddar till vardagsrummet och matsalsrummet. Älskar att sy och borde göra det oftare!

5 kommentarer:

Cicci sa...

Då är vi två som hostar.. Och jag tog på mg dubbelpass idag på jobbet.. Och har ett bodypump pass inbokat i morgon, men de får nog avbokas. Jobba måste man ändå, men träna...? Nääää. Hoppas de inte blir värre. Drick sån där Chang Jang eller vad de nu heter. ;)

Melissas Prinsar sa...

bacillerna slår ju alltid till när man har nått skoj inbokat :(

Vanilla sa...

Vad tråkigt med förkylning i kroppen, det har jag också haft ett tag nu, får väl se om den bryter ut eller inte. Hoppas att du är frisk till helgen! :-)

Mysigt med en bästa vän på förskolan! :-)
Kram

Madde sa...

Förlåt, jag visste faktiskt inte att det var din tävlingsbild sökte efter sovtex bilder på google o ladda ner den därifrån!
SÅ det var absolut inte min mening!
Kan ta bort den o lägga en annan bild om du önskar.

✫Familjen Bus✫ sa...

Nej, håll dej borta från basillerna nu! :)

Sv: jaaa, jösses! Idag har Svante vekrligen imponerat... Han kissade 3 ggr och bajsade (!) en gång :)

Läs gärna: http://familjen-bus.com/2011/august/satan-i-gatan.html#comment

Kram och fortsatt trevlig kväll på er! :)

Gilla & följ

Välkommen


I en enplansvilla, mitt i glasriket, finns vi, jag och min lilla familj. Jag är en ensamstående tvåbarnsmamma som älskar att fotografera, blogga och hemmamysa med mina barn Liam, född 2009, och Nomi, född 2012.

I bloggen delar jag med mig av våra små guldkorn i vardagen - allt från pyssel och äventyr till barnens utveckling - men bjuder även på tävlingar, shoppingtips och annat skoj!

Läs mer om mig

Sök

Buzzador

Vill du bli en buzzador precis som jag och få testa nya spännande produkter?
ANMÄL DIG HÄR
Glöm inte ange att jag (agneslauedberg) bjudit in dig!

Arkiv

Reklam