torsdag 11 augusti 2011

Myskväll med film och glass

IMG_1610

Jag fick en massa hallon av mormor från hennes grönsaksland, så ikväll fick jag chansen att testa mixern/matberedaren som jag också fått av henne. Det blev smarrig hallonglass! Riktigt mumsigt! Och det som blev över hamnade i pinnglassformar, om Liam blir glass-sugen någon dag. Eller ja, när är han inte glass-sugen?

Sen har vi tittat på film ikväll, Disney-filmen Bilar. Vi ska nämligen gå på bio imorgon (fick två biobiljetter för tävlingen jag höll i för ett tag sedan) och se Bilar 2 och jag hade inte sett ettan tidigare. Jag undrar vad Liam kommer säga! Antingen kan han inte sitta still och flänger runt så vi måste åka hem igen, eller kommer han sitta helt förstenad under hela filmen. Jag hoppas på det senare och att han får en riktigt kul upplevelse på sitt allra första biobesök!

1 kommentarer:

Camilla - gravid med 1:an sa...

Gud vad gott det ser ut. Jag har alltid velat testa att göra hemgjord glass!

Gilla & följ

Välkommen


I en enplansvilla, mitt i glasriket, finns vi, jag och min lilla familj. Jag är en ensamstående tvåbarnsmamma som älskar att fotografera, blogga och hemmamysa med mina barn Liam, född 2009, och Nomi, född 2012.

I bloggen delar jag med mig av våra små guldkorn i vardagen - allt från pyssel och äventyr till barnens utveckling - men bjuder även på tävlingar, shoppingtips och annat skoj!

Läs mer om mig

Sök

Buzzador

Vill du bli en buzzador precis som jag och få testa nya spännande produkter?
ANMÄL DIG HÄR
Glöm inte ange att jag (agneslauedberg) bjudit in dig!

Arkiv

Reklam