lördag 20 augusti 2011

Leo’s Lekland.. igen!

Min mamma och hennes gubbe hade planerat en liten överraskning för hans söner, Johan och Viktor, vilket var ett besök på Leo’s Lekland. Vi var ju där i veckan men det är ett ställe som man inte tröttnar på för lätt, inte Liam i alla fall. Så vi följde med och hade tre timmar full med bus och lek! Till och med mamma åkte rutschkana och klättrade med barnen även om hon har höjdskräck. Och Liam var lika tokig som alltid när vi är där, inte en lugn stund när det finns rutschkanor i närheten!

2 kommentarer:

Vanilla sa...

Hej!
Jag har nyss börjat följa din blogg, men idag när jag skrev ett inlägg om mina nya favoritbloggar kunde jag inte låta bli att ta med din blogg! :-) Jag har även länkat till dig under "Bloggar jag följer".

Ha en bra dag!
Kram

daniel sa...

haha ser ut som det är ett roligt ställe :D måste bara dit!! det var väldigt bra filmat jag måste också göra en video som man kan ha sina barn på det är trevligt att samla minnen :;D

Gilla & följ

Välkommen


I en enplansvilla, mitt i glasriket, finns vi, jag och min lilla familj. Jag är en ensamstående tvåbarnsmamma som älskar att fotografera, blogga och hemmamysa med mina barn Liam, född 2009, och Nomi, född 2012.

I bloggen delar jag med mig av våra små guldkorn i vardagen - allt från pyssel och äventyr till barnens utveckling - men bjuder även på tävlingar, shoppingtips och annat skoj!

Läs mer om mig

Sök

Buzzador

Vill du bli en buzzador precis som jag och få testa nya spännande produkter?
ANMÄL DIG HÄR
Glöm inte ange att jag (agneslauedberg) bjudit in dig!

Arkiv

Reklam