fredag 5 augusti 2011

En dag i Helsingør

Jodå, nog blev det en tur till Danmark idag, trots att vädret inte såg speciellt roligt ut när vi vaknade. Men uppehåll hade vi så vi ska inte klaga! Vi tog båten från Helsingborg vid halv ett och var framme i Helsingør tjugo minuter senare. Jag räknade efter och kom fram till att det var tio år sedan jag var där sist, helt galet. Men ändå känner man sig “hemma” där på något sätt. Vi strosade runt bland gränderna och stannade till på Café Vivaldi för att äta lite lunch. Fick in varsin jättegod sallad. Liam skulle dock inte äta han nöjde sig med en banan, hans nya favoritfrukt. Efter maten gick vi till torget där Liam fick ett ryck och studsade ner i fontänen för att plaska – busunge! Han hade riktigt roligt i vattnet och enda sättet att få honom därifrån var att locka med en glass!

Vi känner oss jättenöjda med vår dag! Det gick hur bra som helst att åka båt med Liam och sambon hittade faktiskt både till, från och i Helsingborg. Tur att inte jag körde! Och just det, det blev ett väldigt konstigt möte på vägen till bilen från båten. Rätt som det var kommer en mötande kvinna och tjoar till när hon får syn på oss. Vad sjutton är det för en galen människa, hann jag tänka, innan jag insåg att det var min moster från Ängelholm. Helt sjukt! Vi var lika paffa allihop över det konstiga sammanträffandet!

IMG_1317IMG_1322IMG_1325IMG_1329IMG_1334IMG_1332

5 kommentarer:

alexandra mamma till Tove sa...

älskade älskade Helsinør. det var mitt andra hem i många år när jag bodde i helsingborg. Vi åkte ofta dit och åt glass på ett speciellt ställe. och jag har väldigt ofta plaskat i den fontänen som Liam plaskade i. :)

Kul att se att fler än jag plaskar där hihi:)

Tarja sa...

Hej, jag var inne på min gamla blogg och såg att du hade kommenterat :). Min nya adress är www.lillamammabitchen.bloggplatsen.se välkommen att kika in :)

Läste inlägget och N har oxå precis upptäckt bananen :), den vill han äta till frukost, lunch och kvällsmat :) Jag klarar inte av att äta banan, jag mår skitilla om jag äter det, sitter i sen graviditeten med P...

i min lilla lilla värld sa...

Åh, Helsingör. Det är verkligen en mysig by. Bor ju bara 20 minuter därifrån hihihi

Petra - Mamma till Kevin och Nathalie sa...

Va härligt det ser ut :)

Emma sa...

Helsingör är jättemysigt :)

Gilla & följ

Välkommen


I en enplansvilla, mitt i glasriket, finns vi, jag och min lilla familj. Jag är en ensamstående tvåbarnsmamma som älskar att fotografera, blogga och hemmamysa med mina barn Liam, född 2009, och Nomi, född 2012.

I bloggen delar jag med mig av våra små guldkorn i vardagen - allt från pyssel och äventyr till barnens utveckling - men bjuder även på tävlingar, shoppingtips och annat skoj!

Läs mer om mig

Sök

Buzzador

Vill du bli en buzzador precis som jag och få testa nya spännande produkter?
ANMÄL DIG HÄR
Glöm inte ange att jag (agneslauedberg) bjudit in dig!

Arkiv

Reklam