måndag 22 augusti 2011

Sommarlovet slut

IMG_2091i

Idag var det dags för dagis igen för min lille korv. Han var faktiskt på riktigt gott humör i morse, nästan lite för gott. Han var så busig så Simon och fick hålla i honom för att få på honom kläderna. Sprattelgubbe! Väl framme på dagis var det lite smågrinigt, alla de andra barnen var ju nyfikna på honom och kom fram. Men när han upptäckte de nya mjuka klossorna som inte fanns där innan satte han sig för att börja bygga, så då passade vi på att säga hej då vilket han inte ens la märke till.

När jag hämtat honom nu vid två var han glad men trött. Hann inte innanför dörren här hemma förrän han låg i soffan och pustade ut. Och nu tittar han på Lejonkungen som är en ny favorit. Jag ska passa på att städa lite innan det är dags för middag. Pappa Simon jobbar eftermiddag denna veckan så Liam och jag ska nog ha lite myskväll!

1 kommentarer:

Cissi sa...

Skönt att det gick bra med dagis-nystarten! ;)

Gilla & följ

Välkommen


I en enplansvilla, mitt i glasriket, finns vi, jag och min lilla familj. Jag är en ensamstående tvåbarnsmamma som älskar att fotografera, blogga och hemmamysa med mina barn Liam, född 2009, och Nomi, född 2012.

I bloggen delar jag med mig av våra små guldkorn i vardagen - allt från pyssel och äventyr till barnens utveckling - men bjuder även på tävlingar, shoppingtips och annat skoj!

Läs mer om mig

Sök

Buzzador

Vill du bli en buzzador precis som jag och få testa nya spännande produkter?
ANMÄL DIG HÄR
Glöm inte ange att jag (agneslauedberg) bjudit in dig!

Arkiv

Reklam