torsdag 11 augusti 2011

Oväntat och väntat besök

Vi fick oväntat besök idag av Liams gammelmormor Elsa och bonusgammelmorfar Arne. Ja, och sötaste lille Bonzo då såklart! Och strax efter kom även Liams farmor Ingegärd och FladderLisa*. Alla på en gång! Vi hade en trevlig fikastund tillsammans (Liam fick i sig en hel del socker, kan jag meddela) och så var vi ute i trädgården med hundarna så dom fick spralla av sig!

* Faster + Fadder + Lisa = FladderLisa

IMG_1592IMG_1593

3 kommentarer:

Vanilla sa...

Mysigt med fikagäster! :-)

Camilla - gravid med 1:an sa...

Mysigt med besök av familjen. Jag har min för långt bort för att få några spontanbesök, lite tråkigt!

Linnea Karlsson sa...

Snälla uppmärksamma vår blogg. lotusbarnen.blogg.se

Vi är tre unga tjejer som under tre månader arbetat och bott på ett av Adoptionscentrums barnhem i Indien. Under tiden på barnhemmet blev vi vittne till en fruktansvärd, nedbrytande och mycket allvarlig misshandel av barnen. Trots att adoptionscentrum adopterar barn från barnhemmet och bistår med pengar tar de inte våra vittnesmål på allvar. Vårt syfte med bloggen är att skapa oponion. Snälla hjälp oss att ge våra älskade barn ett ansikte och en bättre framtid. De lever på barnhemmet helt isolerade och kan inte själva påverka sin situation.

~Även i de smutsigaste av dammar kan de vackraste av blommor växa~

Gilla & följ

Välkommen


I en enplansvilla, mitt i glasriket, finns vi, jag och min lilla familj. Jag är en ensamstående tvåbarnsmamma som älskar att fotografera, blogga och hemmamysa med mina barn Liam, född 2009, och Nomi, född 2012.

I bloggen delar jag med mig av våra små guldkorn i vardagen - allt från pyssel och äventyr till barnens utveckling - men bjuder även på tävlingar, shoppingtips och annat skoj!

Läs mer om mig

Sök

Buzzador

Vill du bli en buzzador precis som jag och få testa nya spännande produkter?
ANMÄL DIG HÄR
Glöm inte ange att jag (agneslauedberg) bjudit in dig!

Arkiv

Reklam