tisdag 23 augusti 2011

Förberedelser inför barnloppisen

IMG_2095

På lördag är det dags, då ska jag och Evelina (eller André) stå på barnloppisen i Växjö och sälja för glatta livet. Jag har ju inte sålt någonting av Liams alla kläder, bara gett bort en del. Så det var ganska mycket att gå igenom, om man säger så. Min mormor kom hit idag och hjälpte mig stryka och organisera bland alla de miljoner plagg. Trodde aldrig vi skulle bli klara men det blev vi till slut! Och det blev ju lite, tre lådor fulla med kläder i storleksordning, skor, accessoarer, åkpåse, badkläder och ytterkläder. Men mer blir det, har massa barnböcker som ska säljas också. Jisses. Hoppas jag blir av med det mesta!

Har du vägarna förbi Växjö på lördag så kika gärna in! Vi finns i byggnaden IOGT-NTO vid vattentorget och barnloppisen är öppen mellan 10-14. Jag tror det blir ca 50 bord som ska sälja, så kom och fynda!

Läs mer i detta dokument samt på facebook.

4 kommentarer:

Anonym sa...

Wow, snacka om att du är organiserad! Här vågar jag inte ens berätta hur det ser ut i garderoben där mindre storlekar förvaras... ;) Hoppas ni får det mesta sålt!

Caroline-Mamma till Noah sa...

Åhh du har inget i Molo väg i ytterkläder eller tröjor? Villervalla kläder? ;)

Cicci sa...

Faen, att jag jobbat på lördag. :( när du ska sälja 92 sen, så får du ha bloppis istället. Hehe.

Nathalié - Extrem barnlängtan sa...

Ååh vilka snygga matsalsmöblerni har! Dem kan du sälja billigt till mig om du vill ;) Hehe ^^.

Kul att sälja av lite grejer och bra för andra att hitta fina saker billigt :). kram

Gilla & följ

Välkommen


I en enplansvilla, mitt i glasriket, finns vi, jag och min lilla familj. Jag är en ensamstående tvåbarnsmamma som älskar att fotografera, blogga och hemmamysa med mina barn Liam, född 2009, och Nomi, född 2012.

I bloggen delar jag med mig av våra små guldkorn i vardagen - allt från pyssel och äventyr till barnens utveckling - men bjuder även på tävlingar, shoppingtips och annat skoj!

Läs mer om mig

Sök

Buzzador

Vill du bli en buzzador precis som jag och få testa nya spännande produkter?
ANMÄL DIG HÄR
Glöm inte ange att jag (agneslauedberg) bjudit in dig!

Arkiv

Reklam