onsdag 8 juni 2011

Lat onsdag

IMG_8018Gladfis innan läggdags!

Det är lika kvavt idag och jag har inte sett röken av varken regn eller åska. Tur vi har det svalt inne med myggnät i varenda fönster. Så vi har hållit oss inomhus efter dagishämtningen. Liam var inte alls sugen på att leka ute heller, istället har vi tagit det lugnt, tittat på film och lagat middag. Riktigt förslappade alla tre!

Imorgon däremot blir det lite mer fart på oss. Då ska Liam vara hos mormor på förmiddagen och jag ska in till Växjö på undersökning hos tandläkaren. Det har gått tre veckor sedan behandlingen avslutades så nu håller jag tummarna för att mina tänder ser riktigt friska ut och att den hjälpt. Gör det det tänker jag fira med att gå en sväng på stan och handla med mig en ny liten simbassäng till Liam!

0 kommentarer:

Gilla & följ

Välkommen


I en enplansvilla, mitt i glasriket, finns vi, jag och min lilla familj. Jag är en ensamstående tvåbarnsmamma som älskar att fotografera, blogga och hemmamysa med mina barn Liam, född 2009, och Nomi, född 2012.

I bloggen delar jag med mig av våra små guldkorn i vardagen - allt från pyssel och äventyr till barnens utveckling - men bjuder även på tävlingar, shoppingtips och annat skoj!

Läs mer om mig

Sök

Buzzador

Vill du bli en buzzador precis som jag och få testa nya spännande produkter?
ANMÄL DIG HÄR
Glöm inte ange att jag (agneslauedberg) bjudit in dig!

Arkiv

Reklam