måndag 20 juni 2011

Lite kvällsbabbel

IMG_8451När jag kom till dagis i eftermiddags hade Liam dukat upp för fest!

Jag tänkte slänga in ett snabbt inlägg nu i reklampausen. Fastnade nämligen efter CSI då en ny komediserie tog vid; Mike & Molly. Fasen, den är ju riktigt kul ju och kommer absolut läggas till på min inspelningslista. Jag är ganska kräsen med komediserier annars, inget slår Vänner. Jag har nog sett varenda avsnitt tio gånger och kan ändå inte få nog. Sambon däremot är tokig i Big Bang Theory och jag tror nog att vi får ta och glo igenom alla säsongerna snart, för dom är också riktigt kul!

Vad har vi hittat på idag? Jättetrist svar; hållit oss inne! Regn och rusk vilket resulterade i fortsatt röjning på vinden. Så nu har vi tre lådor i bilen som ska köras till loppis imorgon efter dagislämningen. Och fler kommer det bli, absolut.
Liam har rusat runt hela kvällen, busat och hållit låda, trots att vi var i lekparken efter dagishämtningen. Han blir väl lika rastlösa som vi när det är dåligt väder. Men har hört att det ska bli fint imorgon så nu håller jag både tumme och tå!

2 kommentarer:

Martina sa...

Älskar också The Big Bang Theory!!
Skulle helt klart kunna titta på alla säsonger på raken (nästan) haha

Kajsa Almberg sa...

Hej!

Du har vunnit en hängmatta på Förr! Maila namn och adress till Kajsa@forr.se så skickar jag mattan snarast. Grattis till vinsten!!

Gilla & följ

Välkommen


I en enplansvilla, mitt i glasriket, finns vi, jag och min lilla familj. Jag är en ensamstående tvåbarnsmamma som älskar att fotografera, blogga och hemmamysa med mina barn Liam, född 2009, och Nomi, född 2012.

I bloggen delar jag med mig av våra små guldkorn i vardagen - allt från pyssel och äventyr till barnens utveckling - men bjuder även på tävlingar, shoppingtips och annat skoj!

Läs mer om mig

Sök

Buzzador

Vill du bli en buzzador precis som jag och få testa nya spännande produkter?
ANMÄL DIG HÄR
Glöm inte ange att jag (agneslauedberg) bjudit in dig!

Arkiv

Reklam