torsdag 2 juni 2011

Broakulla Marknad

IMG_7664Liam och bonusgammelmorfar Arne på marknaden!

I förmiddags åkte Liam, jag och min mamma till Broakulla där det har varit marknad. Solen stekte och det var sjukt mycket folk men trevligt hade vi! Lite shopping blev det också såklart (man får ju passa på nu när sambon är i Göteborg), fina sommarblommor samt en liten överraskning som Liam ska få visa sin pappa när han kommer hem imorgon.

Bonusgammelmorfar Arne köpte en tuff ballong till Liam också, han fick välja själv och då blev det traktorn. I alla fall efter jag övertalat honom om att inte ta prinsessballongen, det räcker ju med att min lille pojk kallats för “hon” och “söta flickan” hela dagen. Undrar om dom tycker jag klär “henne” lite för pojkigt någon gång? Men man får väl helt enkelt tacka och ta emot, komplimangerna måste ju betyda att han är väldigt docksöt!

Efter marknaden gick vi hem till gammelmormor Elsa och bonusgammelmorfar Arne. Dit kom även gammelmorfar Harry och bonusgammelmormor Lucja som hade köpt en jättesöt Bamse-tröja till Liam. Gammelmormor hade gjort smaskig kycklingsallad med currysås och till fikat blev det kaffe och femtioelva sorters kakor. Liam åt som attan och han hittade en ny favorit på kakfatet; gräddbullar!

Nu är vi ganska färdiga och förbi. Liam tittar på film och jag ska ge mig ut och plantera de nya blommorna i krukor. Resten av kvällen blir lugn, mysa i soffan och baaaraaa slappa!

1 kommentarer:

Anonym sa...

Ni verkar ha så många roliga aktiviteter igång hela tiden där nere, nästan så jag blir avundsjuk. Och så har ni såklart varmare också, det är itne helt fel!
Kram

Gilla & följ

Välkommen


I en enplansvilla, mitt i glasriket, finns vi, jag och min lilla familj. Jag är en ensamstående tvåbarnsmamma som älskar att fotografera, blogga och hemmamysa med mina barn Liam, född 2009, och Nomi, född 2012.

I bloggen delar jag med mig av våra små guldkorn i vardagen - allt från pyssel och äventyr till barnens utveckling - men bjuder även på tävlingar, shoppingtips och annat skoj!

Läs mer om mig

Sök

Buzzador

Vill du bli en buzzador precis som jag och få testa nya spännande produkter?
ANMÄL DIG HÄR
Glöm inte ange att jag (agneslauedberg) bjudit in dig!

Arkiv

Reklam