söndag 5 juni 2011

Ett erkännande

Och jag som tyckte att en bärbar dator skulle vara onödigt. Tji, fick jag. Den är underbar! Bye bye med Telia-boxens magra utbud av svindyra hyrfilmer. Nu är det bara att sticka in HDMI-kabeln (om det nu var rätt bokstavskombination?) i tv:n och voilá! – vi kan se vilka filmer vi än vill! Varför i helsike har vi inte köpt en tidigare? Känner mig som en Homo Sapiens som tillåtit detta pågå så länge. Och ja, min älskade gubbe, det var en jättebra idé. Jag erkänner!

Vi har ikväll invigt vår lilla pärla med att kika på en skitfilm. Fast det visste vi inte när den började. The Dilemma är en komedi men vart humorn var vetifan. Den var verkligen inte bra! Rörig och trist. Men jag har förberett lite andra filmer inför i morgonkväll; Red Riding Hood samt No Strings Attached som jag hört ska vara bra.

Filmtips tages alltså mycket tacksamt emot!

0 kommentarer:

Gilla & följ

Välkommen


I en enplansvilla, mitt i glasriket, finns vi, jag och min lilla familj. Jag är en ensamstående tvåbarnsmamma som älskar att fotografera, blogga och hemmamysa med mina barn Liam, född 2009, och Nomi, född 2012.

I bloggen delar jag med mig av våra små guldkorn i vardagen - allt från pyssel och äventyr till barnens utveckling - men bjuder även på tävlingar, shoppingtips och annat skoj!

Läs mer om mig

Sök

Läser in...

Buzzador

Vill du bli en buzzador precis som jag och få testa nya spännande produkter?
ANMÄL DIG HÄR
Glöm inte ange att jag (agneslauedberg) bjudit in dig!

Arkiv

Reklam