söndag 19 juni 2011

En regnig söndag

Idag har vi definitivt hållit oss inne (förutom den lilla stund Liam smet ut för att leka med sin badboll), det har varit grått och trist ute plus att det spöregnat och haglat. Inget vidare kul alls! Istället satte vi igång med ett inomhusprojekt som ska fixas med när det är dåligt väder i sommar. Mission Almost Impossible: Städa Ur Vinden. Det är inget litet projekt vill jag lova, satan så mycket skit man samlar på sig! Så nu gäller det att rensa ur, sälja, ge bort och slänga. Vi är inte halvfärdiga och ändå har jag redan fått ihop två lådor med julpynt som min mormor ska ha till loppis. Och då har jag inte ens hunnit igenom alla lådor med pynt ännu. Mycket jobb men det kommer kännas otroligt skönt när det är färdigt. Längtar!

Under kvällen har vi myst i soffan, ätit en god middag (sambons smarriga köttfärspaj) och tagit det lugnt. Liam sover sedan ett par timmar tillbaka och sambon har precis dragit sig tillbaka. Jag ska också strax knyta mig men först lite annat smått och gott som det dragits ut på under helgen!

IMG_8434IMG_8424IMG_8426IMG_8423IMG_8433IMG_8429

2 kommentarer:

Beatrice, mamma till skrutten Robin sa...

Ja, jag förstår inte varför man samlar på sig så mycket skit... :D

Emma - mamma till Meja och Alvin sa...

Har fixat "gillandet" av Cutiepie igen :)

Gilla & följ

Välkommen


I en enplansvilla, mitt i glasriket, finns vi, jag och min lilla familj. Jag är en ensamstående tvåbarnsmamma som älskar att fotografera, blogga och hemmamysa med mina barn Liam, född 2009, och Nomi, född 2012.

I bloggen delar jag med mig av våra små guldkorn i vardagen - allt från pyssel och äventyr till barnens utveckling - men bjuder även på tävlingar, shoppingtips och annat skoj!

Läs mer om mig

Sök

Buzzador

Vill du bli en buzzador precis som jag och få testa nya spännande produkter?
ANMÄL DIG HÄR
Glöm inte ange att jag (agneslauedberg) bjudit in dig!

Arkiv

Reklam