tisdag 14 juni 2011

Utvecklingssamtalet

IMG_8254Efter utvecklingssamtalet firade vi med en glass, givetvis invigdes hans nya NoDrip också!

Utvecklingssamtalet gick superduperbra idag, precis som väntat. Det är en snäll liten kille vi har, en som gärna går undan när det blir bråk och leker jättebra för sig själv. Han älskar att gå på utflykt och leka ute där han gärna åker rutschkana och leker i lekstugan. Alltid glad och snäll och uppskattar musik- och pysselstunderna jättemycket. Den enda anmärkning var att han inte pratar så mycket på dagis, gestikulerar gärna istället. Men, precis som Majvor sa, kanske samlar han information nu och så säger det pang sen. Han pratar när han är redo helt enkelt, och så länge vi förstår honom här hemma och pratar mycket och förklarar så känns det inte som att vi behöver oroa oss ännu. Det kommer när det kommer!

2 kommentarer:

alexandra mamma till tove sa...

sv: tack så mycket.. :)

kul att få så fina ord att personalen på förskolan.. :)

carola sa...

åh sån underbar blogg.
Kanonsnygg design, har du gjort själv.
Letar efter någon som gör designer, din var i min smak.

Ha en bra dag

carola- en 4 barnsmamma

Gilla & följ

Välkommen


I en enplansvilla, mitt i glasriket, finns vi, jag och min lilla familj. Jag är en ensamstående tvåbarnsmamma som älskar att fotografera, blogga och hemmamysa med mina barn Liam, född 2009, och Nomi, född 2012.

I bloggen delar jag med mig av våra små guldkorn i vardagen - allt från pyssel och äventyr till barnens utveckling - men bjuder även på tävlingar, shoppingtips och annat skoj!

Läs mer om mig

Sök

Buzzador

Vill du bli en buzzador precis som jag och få testa nya spännande produkter?
ANMÄL DIG HÄR
Glöm inte ange att jag (agneslauedberg) bjudit in dig!

Arkiv

Reklam