onsdag 15 juni 2011

Tom Tits Experiment

I förrgår landade det ett paket i brevlådan som jag inte räknat med. Det var en liten resväska med smått & gott från Tom Tit! Bland annat fanns det ett presentkort med inträde för 2 vuxna och 2 barn – hur kul är inte det? Hade aldrig hört talas om det tidigare men sambon har visst varit där en gång. Och kanske blir det en tur upp till Stockholm med Liam snart då?

Tom Tits Experiments jättehus och sköna park är fulla av nyfikenhet och saker att experimentera med. Våra besökare får trycka, dra. peta, tjuvkika, känna, klättra, skratta och förstå. Men ett besök hos Tom Tits Experiment slutar inte där. Resan fortsätter på väg ut genom dörren – med frågor, tankar och nyfikenhet på omvärlden. För att inte tala om insikter om den. Och tro oss, även hos oss vuxna trillar en och annan pollett ner.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Vi fick också det paketet, jätteskoj! Men eftersom jag själv kommer ihåg hur det var där tycker jag inte att A har någon glädje av det än på några år, så jag har faktiskt gett det till min kollegas son istället. Så får de rapportera åt mig! :)
Men klart ni ska upp hitåt tycker jag! ;)

Emelie - Mamman som älskar vitt sa...

Åh, vad kul det lät :) Hoppas det blir toppen!
Skulle du vilja rösta på den här butiken+bilden på vårat får? Så vi ha chans att vinna vagnen :)

http://www.facebook.com/photo.php?fbid=10150225995202491&set=o.134948459896859&type=1&theater

Kram å ha en fortsatt bra dag!

Gilla & följ

Välkommen


I en enplansvilla, mitt i glasriket, finns vi, jag och min lilla familj. Jag är en ensamstående tvåbarnsmamma som älskar att fotografera, blogga och hemmamysa med mina barn Liam, född 2009, och Nomi, född 2012.

I bloggen delar jag med mig av våra små guldkorn i vardagen - allt från pyssel och äventyr till barnens utveckling - men bjuder även på tävlingar, shoppingtips och annat skoj!

Läs mer om mig

Sök

Buzzador

Vill du bli en buzzador precis som jag och få testa nya spännande produkter?
ANMÄL DIG HÄR
Glöm inte ange att jag (agneslauedberg) bjudit in dig!

Arkiv

Reklam