lördag 4 juni 2011

Käälmääär och valpmys

IMG_7822Söte lille killen!

Idag tog vi en utflykt till Kalmar för att shoppa lite. Behövde nya mattallrikar, assietter och småskålar på Ikea. Vi har knappt några kvar från vår gamla servis (man är ju lite klantig) så vi behövde lite påfyllning. Sen blir det ju alltid lite annat smått och gott när man går i det där varuhuset, bland annat en stekpanna, plastglas till Liam och smörknivar.

Givetvis sparade vi den bästa shoppingen till sist. En AsusNetOnNet! Sambon hade presentkort där och har tjatat (och då menar jag tjatat) jättelänge om att köpa en bärbar dator. Och vi har ju bara en stationär dator nu och det kan ju vara skönt att ha en egen laptop när man ska på semester och så. Snygg var den med!

På vägen hem från stan stannade vi i Broakulla hos mormor och Arne. Var ju tvungna att titta på deras lilla valp som dom hämtade i Älmhult igår! Han har hunnit bli nio veckor och han är så jäkla söt! Dock har dom ännu inte kommit på något bra namn, även om vi kommit med massor av förslag. Jag håller tummarna för “Miffo”!

3 kommentarer:

Veronica - mamma till Theo och Tim sa...

Åh vad söt!

Martina sa...

Det där är ju en Melker, så då var han döpt då
:-)

Fotograf Annie sa...

Åh vilken söt valp :)

Gilla & följ

Välkommen


I en enplansvilla, mitt i glasriket, finns vi, jag och min lilla familj. Jag är en ensamstående tvåbarnsmamma som älskar att fotografera, blogga och hemmamysa med mina barn Liam, född 2009, och Nomi, född 2012.

I bloggen delar jag med mig av våra små guldkorn i vardagen - allt från pyssel och äventyr till barnens utveckling - men bjuder även på tävlingar, shoppingtips och annat skoj!

Läs mer om mig

Sök

Buzzador

Vill du bli en buzzador precis som jag och få testa nya spännande produkter?
ANMÄL DIG HÄR
Glöm inte ange att jag (agneslauedberg) bjudit in dig!

Arkiv

Reklam