torsdag 9 juni 2011

En förmiddag i stan

IMG_8025Här ska plaskas!

Klockan tio var jag framme hos tandläkaren i Växjö. Min alltid lika trevliga tandhygienist konstaterade att allt såg mycket bra ut och att det gick på rätt håll. Med andra ord kanske jag får behålla mina tänder till pensionen! Det var inte bara den glada nyheten jag fick, det visade sig också att mina fyra behandlingar och dagens undersökning blev lite billigare än beräknat – 1500 kronor för att vara exakt! Så istället för att punga ut med 5000 kronor blev det istället 3500 att betala. Fasiken så bra!

Givetvis var jag ju tvungen att fira lite, så direkt efter åkte jag till ToysRus för att leta upp en rolig simbassäng till Liam. Satan i gatan var mycket dom har att välja på! Men till slut bestämde jag mig för en med två mindre pooler och en rutschkana. Nu ska man bara blåsa upp den rackaren också. Det kommer bli attans festligt, vi som inte har någon pump.

4 kommentarer:

Anonym sa...

Men huvva - blåsa den där för "hand"? :D

Life Of An Angel sa...

Haha ni får bjuda in alla ni känner för att bidra till uppblåsningen :) men oj oj oj vad kul Liam kommer ha i den där :D

Ja fast moodboarden går i turkost kommer ju limegrönt att finnas med. Tycker de två färgerna är såååå fina tillsammans!

Anonym sa...

Ta kompressorn å blås upp den med ( om ni har tillgång till en sån vill säga ) kram cecilia

Martina sa...

Vilken rolig pool!
Men jag tippar på att ni kommer åka o köpa en pump sen, när ni provat att blåsa upp den där själva....

Gilla & följ

Välkommen


I en enplansvilla, mitt i glasriket, finns vi, jag och min lilla familj. Jag är en ensamstående tvåbarnsmamma som älskar att fotografera, blogga och hemmamysa med mina barn Liam, född 2009, och Nomi, född 2012.

I bloggen delar jag med mig av våra små guldkorn i vardagen - allt från pyssel och äventyr till barnens utveckling - men bjuder även på tävlingar, shoppingtips och annat skoj!

Läs mer om mig

Sök

Buzzador

Vill du bli en buzzador precis som jag och få testa nya spännande produkter?
ANMÄL DIG HÄR
Glöm inte ange att jag (agneslauedberg) bjudit in dig!

Arkiv

Reklam