tisdag 21 juni 2011

En färande förmiddag

IMG_8538Busigaste Bonzo i mattes jordgubbsland!

Efter dagislämningen klockan nio åkte mamma och jag direkt till Emmaboda. Köpte med oss gott fika på Emmagården innan vi fortsatte till mormor. Hade ju hela bilen full med grejer som hon ska ha till sin loppis. Skönt att bli av med det!

Vi hade en mysig stund hos mormor med fika och bus med busigaste Bonzo. Han är ju helt galen den där lille! När vi skulle plocka jordgubbar i landet studsade han rätt in, skuttade runt och mosade jordgubbe efter jordgubbe. Och de jag plockat på mig i en skål gick han och tjuvade när jag inte såg, inte för att äta utan för att leka med dom. Busfrö!

Därefter åkte vi till min morfar och hans fru. Han hade födelsedagskalas förra veckan som vi inte kunde gå på, så vi fick gratta lite smått i dag istället. Och vad fick vi där? Ännu mer fika! Dom tryckte i oss både smörgåstårta och wienerbröd så nu är man proppmätt!

3 kommentarer:

alfvan sa...

Åh, smörgåstårta! Vet inte hur länge sen det var jag åt det, nu är jag SÅ sugen på det! :) Har varit länge, men du fick mig att trilla över gränsen.. ;)

En pojkmammas vardag sa...

Smörgåstårta lät HUR gott som hellst!! Kurrade till i magen så det kanske är bäst att börja med middan nu :)
Kramar

Unknown sa...

svar: lägger till dej med nu:)

Gilla & följ

Välkommen


I en enplansvilla, mitt i glasriket, finns vi, jag och min lilla familj. Jag är en ensamstående tvåbarnsmamma som älskar att fotografera, blogga och hemmamysa med mina barn Liam, född 2009, och Nomi, född 2012.

I bloggen delar jag med mig av våra små guldkorn i vardagen - allt från pyssel och äventyr till barnens utveckling - men bjuder även på tävlingar, shoppingtips och annat skoj!

Läs mer om mig

Sök

Buzzador

Vill du bli en buzzador precis som jag och få testa nya spännande produkter?
ANMÄL DIG HÄR
Glöm inte ange att jag (agneslauedberg) bjudit in dig!

Arkiv

Reklam