torsdag 23 juni 2011

Me ♥ MyKidoo

Jag är tokig i MyKidoo. Fast det är väl kanske ingen hemlighet? Jag gillar deras plagg skarpt, attans tuffa och färgglada! Och nog finns det lite i Liams garderob, de flesta plagg har jag vunnit i auktioner på MyKidoos facebooksida. Men jag försöker att hålla mig därifrån, det är ju livsfarligt att bara vara ett knapptryck ifrån så många fynd!

Det senaste från MyKidoo i Liams garderob är en t-shirt, ett par baggy jeansshorts samt en collegejacka. Alla från temat “Rockidoo” som är lite kaxigare plagg för tuffa små rockstars. Riktigt häftiga och jag gillar det svarta och vinröda tillsammans.

Är du lika tokig i MyKidoo som jag? Då har du chansen att kamma hem ett hemligt paket till ett värde av 500 riksdaler! Har du ännu inte deltagit i tävlingen – se då till att göra det! Den avslutas imorgon på midsommarafton!

3 kommentarer:

Carola sa...

Jag deltar ju i den tävlingen... och hoppas verkligen på tur! Jag älskar också MyKidoos kläder, de är verkligen härliga!

Therese sa...

Åh vad mycket fina saker! Tack för tipset förresten och trevlig midsommar :)

Mykidoo sa...

Glad jag blir :-))

Gilla & följ

Välkommen


I en enplansvilla, mitt i glasriket, finns vi, jag och min lilla familj. Jag är en ensamstående tvåbarnsmamma som älskar att fotografera, blogga och hemmamysa med mina barn Liam, född 2009, och Nomi, född 2012.

I bloggen delar jag med mig av våra små guldkorn i vardagen - allt från pyssel och äventyr till barnens utveckling - men bjuder även på tävlingar, shoppingtips och annat skoj!

Läs mer om mig

Sök

Buzzador

Vill du bli en buzzador precis som jag och få testa nya spännande produkter?
ANMÄL DIG HÄR
Glöm inte ange att jag (agneslauedberg) bjudit in dig!

Arkiv

Reklam