onsdag 29 juni 2011

Nybro å de då va*

IMG_9192 Guldlock på väg till dagis!

Efter att vi lämnat Liam på dagis i morse åkte sambon och jag till Nybro. Hade lite som skulle handlas hem och då passade vi på eftersom han jobbar eftermiddag denna veckan. Och det blev inte bara lite shopping, även frukost på McDonald’s. Ja, jag skäms bara jag tänker på det. Jag äter aldrig där annars, känner mig så flåtig efteråt. Likaså på Burger King eller Max. Förstår faktiskt inte hur folk kan äta där flera dagar i veckan. Vill jag ha en god frukost eller lunch sätter jag mig hellre på ett konditori och tar en räkmacka. Mycket godare och ångesten efteråt lyser med sin frånvaro. Men nu var det så att om man tar plusmeny under sommaren så får man ett häftigt glas, och det ville sambon ha. “Perfekt som grogg-glas” eller vad det var han kallade det. Så jag fick snällt tugga i mig mina nuggets och pommes. Men okej då, glasen var faktiskt ganska häftiga ändå.

Liam är nu hemma från dagis och sambon är på jobbet. Har inget speciellt planerat idag, blir nog bara lite lek utomhus. Sen har jag faktiskt tänkt klippa Liam ikväll. Han är ganska lurvig nu min lille guldlock. Och luggen hänger och slänger i ögonen så den ska klippas upp och tunnas ur lite. Undrar bara om lillfisen går med på det?

*Ett lokalt talesätt i Nybrotrakten som uttalas med grov kalmaritiska

3 kommentarer:

Anonym sa...

Usch, just McDonalds till frukost har jag jättesvårt för och min mage bara vänder sig ut och in direkt. Inte för att den direkt tycker om deras andra mat heller...
Däremot BK och Max skulle jag kunna leva på. MUMS! Fast jag skulle ju inte tacka nej till en stor räkmacka på café heller!

Alexandra mamma till tove sa...

Ja mc är ingen hitt.. Man blir konstig i magen om man äter där lika så på max. Därimot kan en burgare utan pommes gå ner..

Asså liams lockar är ju bara så fina.. Önskar tove hade lite volym i sitt hår..

Ja det där med nerskräpning kan verkligen göra mig arg..
Jag säger ju till och med till om jag ser nån slänga skräp. Jag brukar säga men hoppsan du tappade visst det där.. Och det brukar hjälpa.. :)

Martina sa...

Vad hans hår växer!
Kan hans hår ge lite tips till min dotters hår kanske... Måste också klippas, det är så torrt och slitet i topparna.

Gilla & följ

Välkommen


I en enplansvilla, mitt i glasriket, finns vi, jag och min lilla familj. Jag är en ensamstående tvåbarnsmamma som älskar att fotografera, blogga och hemmamysa med mina barn Liam, född 2009, och Nomi, född 2012.

I bloggen delar jag med mig av våra små guldkorn i vardagen - allt från pyssel och äventyr till barnens utveckling - men bjuder även på tävlingar, shoppingtips och annat skoj!

Läs mer om mig

Sök

Buzzador

Vill du bli en buzzador precis som jag och få testa nya spännande produkter?
ANMÄL DIG HÄR
Glöm inte ange att jag (agneslauedberg) bjudit in dig!

Arkiv

Reklam