måndag 6 juni 2011

Måndag? Eller söndag?

Vad är det här? Söndag? Det känns i alla fall så, en dag lika seg som kola. Har inte gjort ett endaste dugg idag. Inte ett smack. Man blir ju helt dåsig i värmen, orkar inte göra någonting. Den enda kraftansträngningen hittills var nyss när Liam och jag tog en promenad bort till lekparken. Det är väl det enda.

Skulle egentligen kolla på fotboll ikväll också, Johansfors spelar mot Kosta klockan sju. Sambon ska dit efter att ha lämnat bilen på service i Nybro men jag tror att Liam och jag stannar hemma. Funderar på att slänga in några varma mackor i ugnen och titta på film med mitt busfrö innan läggdags. Imorgon är det dags för dagis igen!

IMG_7932IMG_7973IMG_7935IMG_7948IMG_7937IMG_7942IMG_7965IMG_7957IMG_7968

2 kommentarer:

En pojkmammas vardag sa...

Sötaste Liam!! Och visst är det härligt med en "extra" söndag. Och vi har inte heller gjort något vettigt. Precis som det ska vara :)
Kram kram

Martina sa...

Varma mackor och film var precis vad det blev med stora tjejen härhemma när lillkillen somnade vid kvällsgröten :-)

Gilla & följ

Välkommen


I en enplansvilla, mitt i glasriket, finns vi, jag och min lilla familj. Jag är en ensamstående tvåbarnsmamma som älskar att fotografera, blogga och hemmamysa med mina barn Liam, född 2009, och Nomi, född 2012.

I bloggen delar jag med mig av våra små guldkorn i vardagen - allt från pyssel och äventyr till barnens utveckling - men bjuder även på tävlingar, shoppingtips och annat skoj!

Läs mer om mig

Sök

Buzzador

Vill du bli en buzzador precis som jag och få testa nya spännande produkter?
ANMÄL DIG HÄR
Glöm inte ange att jag (agneslauedberg) bjudit in dig!

Arkiv

Reklam