tisdag 7 juni 2011

Ett dopp i värmen

På väg hem från dagishämtningen fick både Liam och jag känna på hur det känns att smälta bort. Attans så hett vi har det! Kvav och tung luft som absolut skulle behöva renas med hjälp av ett rejält åskoväder!

När vi kom hem letade vi upp Liams lilla pool i källaren som fick en rejäl rengöring innan användning. Dock upptäckte jag att det gått hål i den rackaren, så fick blåsa upp den två-tre gångar under tiden Liam plaskade runt. Tur att vi redan är på pooljakt. Den vi har nu är inte bara sönder, den är yttepytteliten också. Köpte den under Liams första sommar så det är nog dags för en uppgradering tror jag!

Tips på roliga pooler i lite större format, gärna med en liten rutschkana i eller så, tages alltså tacksamt emot! Har hittills hittat två stycken som såg lite roliga ut, en med rutschkana hos Toys R Us och en med vattenglidbana hos BR Leksaker. Men vilken det blir vet jag ännu inte – kanske finns det något ännu bättre där ute?

IMG_8013IMG_7990IMG_8006IMG_7998IMG_8004IMG_7986

3 kommentarer:

♥ En pojkmammas vardag ♥ sa...

Jag tror att den Edvin fick är köpt på ullared. Vet att svägerskan köpt alla (dom flesta) presenter där :) Annars tror jag att dom finns på barnenshus?
Kram kram

AnnapåGrönkulla sa...

Vi har precis idag invigt den där med vattenglidbana och kan verkligen rekommendera den. Barnen tyckte den var superkul :)

Michaela sa...

Jag har sett en med en palm som spolar vatten men jag minns inte vart det var :)

Gilla & följ

Välkommen


I en enplansvilla, mitt i glasriket, finns vi, jag och min lilla familj. Jag är en ensamstående tvåbarnsmamma som älskar att fotografera, blogga och hemmamysa med mina barn Liam, född 2009, och Nomi, född 2012.

I bloggen delar jag med mig av våra små guldkorn i vardagen - allt från pyssel och äventyr till barnens utveckling - men bjuder även på tävlingar, shoppingtips och annat skoj!

Läs mer om mig

Sök

Buzzador

Vill du bli en buzzador precis som jag och få testa nya spännande produkter?
ANMÄL DIG HÄR
Glöm inte ange att jag (agneslauedberg) bjudit in dig!

Arkiv

Reklam