torsdag 23 juni 2011

Shopping och glass på Kosta Outlet

IMG_8649Bakom mina solglasögon…

Att gå i affärer med Liam är inga problem, inte så länge det finns rulltrappor att springa i. Jag tror jag åkte upp och ner för rulltrapporna på Kosta Outlet minst tjugo gånger medans pappa Simon letade efter kläder till imorgon. Upp och ner, upp och ner. Och Liam tycker det är lika roligt varje gång! Något annat som är himla spännande där är alla roliga solglasögon. De skulle han testa, allihopa, och visa för mig. Och visst var han snygg i dom!
Efter shoppingen stannade vi till och åt glass i det nya Glasscaféet som öppnat idag. Liam åt kulglass med päron och jordgubb. Men det hindrade honom inte från att sno min mjukglass!

Nu ska vi börja med middagen strax. Eftersom det är Midsommarafton imorgon låtsas vi som att det är fredag istället för torsdag, så det blir tacos och soffmys hela kvällen!

2 kommentarer:

Beatrice, mamma till skrutten Robin sa...

Åhh va gott med tacos :)

Thaison sa...

Tittar in för att önska dig och La Familja en härlig midsommar. Håller tummarna för fint väder oxå.
kram

Gilla & följ

Välkommen


I en enplansvilla, mitt i glasriket, finns vi, jag och min lilla familj. Jag är en ensamstående tvåbarnsmamma som älskar att fotografera, blogga och hemmamysa med mina barn Liam, född 2009, och Nomi, född 2012.

I bloggen delar jag med mig av våra små guldkorn i vardagen - allt från pyssel och äventyr till barnens utveckling - men bjuder även på tävlingar, shoppingtips och annat skoj!

Läs mer om mig

Sök

Buzzador

Vill du bli en buzzador precis som jag och få testa nya spännande produkter?
ANMÄL DIG HÄR
Glöm inte ange att jag (agneslauedberg) bjudit in dig!

Arkiv

Reklam