tisdag 21 juni 2011

Vinster, vinster, vinster!

De senaste dagarna har jag varit en riktig turgumma när det kommer till tävlingar. Det är inte ofta jag tar mig tid att tävla längre, speciellt bloggtävlingar, men när det väl händer ramlar vinsterna in med jämna mellanrum – vilket är så himla kul!

Förra veckan vann jag inne hos Hannele. Vinsten var en valfri gul t-shirt från Lollopard och jag valde t-shirten “Turning Torso” som jag tyckte var somrig och fin till Liam.

I lördags kammade jag hem en söt glasspinne från Smultronbyn Träleksaker. Den kom på posten idag och Liam har redan invigt den, men tyckte nog det var lite skumt att den inte smakade så mycket, hihi. Men himla söt var den!

Idag vann jag ännu en gång och blev riktigt förvånad! Bara en stund innan, i väntan på att en vinnare skulle dras, berättade jag för mamma att jag så gärna ville vinna – och det gjorde jag! Så himla kul! Och vinsten var en valfri hängmatta av märket AfroArt från butiken FÖRR. Valde den i turkost och orange – så fräck färg!

 

7 kommentarer:

Madde sa...

Det är alltid kul att vinna. :D Grattis till vinsterna. :D

Kramar.

En pojkmammas vardag sa...

Grattis till vinsterna! Ibland har man flyt i tävlingar :)
Kramar

veronica sa...

jätte grattis till vinsterna kram

Emma - mamma till Meja och Alvin sa...

Härligt :) Det verkar gå i perioder, ibland massor med tur och sen inget alls...

Carolina sa...

Grattis till dina härliga vinster! :-) Kram

Beatrice, mamma till skrutten Robin sa...

Grattis :) Kul att någon har tur när det kommer till tävlingar ;D

Linnea- Ebbas mamma sa...

Åh vad avis jag blev nu, grattis till alla fina vinsterna :)En hängmatta skulle jag också vilja ha men måste hitta en bra plats till den först :)
KRAM

Gilla & följ

Välkommen


I en enplansvilla, mitt i glasriket, finns vi, jag och min lilla familj. Jag är en ensamstående tvåbarnsmamma som älskar att fotografera, blogga och hemmamysa med mina barn Liam, född 2009, och Nomi, född 2012.

I bloggen delar jag med mig av våra små guldkorn i vardagen - allt från pyssel och äventyr till barnens utveckling - men bjuder även på tävlingar, shoppingtips och annat skoj!

Läs mer om mig

Sök

Buzzador

Vill du bli en buzzador precis som jag och få testa nya spännande produkter?
ANMÄL DIG HÄR
Glöm inte ange att jag (agneslauedberg) bjudit in dig!

Arkiv

Reklam