onsdag 1 juni 2011

Bara Liam och jag kvar

IMG_7632
Puss på dig världens bästa pappa!

I morse skjutsade mamma och Peter min lillebror Adde till Löttorp på Öland. Efter att ha bott i vårt gästrum sen i höstas var det dags för honom “att lämna boet”. Han har fått jobb som kock på restaurangen Morells där han ska vara i tre månader under sommaren. Hoppas att han kommer trivas!

Det är inte bara morbror Adde som gett sig av idag, utan även pappa Simon. Han och Kent tog tåget vid halv sju från Emmaboda för att åka upp till Tobias i Göteborg. Grabbarna skulle ha whiskeyprovning vilket dom har var tredje månad ungefär. Så han kommer inte hem förrän på fredag eftermiddag. Så nu är det bara Liam och jag i ett par dagar!

Innan sambon begav sig hade vi en liten “avskedspicknick” i trädgården med grillad korv. Och Liam, vår lille pussgurka, ställde upp och gav sin pappa en stor ketchup-puss framför kameran! Mina fina pojkar ♥

5 kommentarer:

Beatrice, mamma till skrutten Robin sa...

åhh va mysig bild :)

Hannele - mamma till två prinsar sa...

Svar:
Jaaa! Det tkr jag med! Ett minne förlivet! ^^,

En pojkmammas vardag sa...

Vilken gullig bild!! :)
Kram

ingrid sa...

åhh vilken gullig bild! :) Hoppas det går bra för din bror på sitt sommarjobb :)

MAMMAFIA sa...

Ahhhw så sött =)

Gilla & följ

Välkommen


I en enplansvilla, mitt i glasriket, finns vi, jag och min lilla familj. Jag är en ensamstående tvåbarnsmamma som älskar att fotografera, blogga och hemmamysa med mina barn Liam, född 2009, och Nomi, född 2012.

I bloggen delar jag med mig av våra små guldkorn i vardagen - allt från pyssel och äventyr till barnens utveckling - men bjuder även på tävlingar, shoppingtips och annat skoj!

Läs mer om mig

Sök

Buzzador

Vill du bli en buzzador precis som jag och få testa nya spännande produkter?
ANMÄL DIG HÄR
Glöm inte ange att jag (agneslauedberg) bjudit in dig!

Arkiv

Reklam