torsdag 23 juni 2011

Recension: Wigglekart

För ett par veckor sedan fick vi, till hela familjens glädje, hem en jättetuff Wigglekart i samarbete med Barnshopping.se. En helt fantastisk åkleksak enligt min mening som både barn och vuxna kan ha lika roligt med!
Liams dagis har köpt in flera Wigglekarts och vad jag har sett så är de väldigt populära ute på gården! Och nu har Liam en alldeles egen som han kör runt med här hemma.

Först och främst; visst är den snygg? Modern design med mjuka former i all sin enkelhet, och det bästa är att den finns i så otroligt många färger (jag ville ha en rosa först, men sambon bara skakade på huvudet!) Jag tycker designen är jätteläcker, absolut. Och jag vet inte hur många av våra gäster som fått syn på den direkt när de kliver in och undrar vad i all sin dar vi har köpt den. En riktigt cool åkleksak.

Det som är så himla smart och unikt med Wigglekart är att man varken behöver trampa med benen för att ta sig framåt eller ens använda batterier. Den tar sig fram helt själv – med en liten kraftansträngning från föraren. Den rör sig alltså framåt med hjälp av friktion, centrifugalkraft och inre energi, genom att föraren vrider ratten från sida till sida. Är det inte helt otroligt? Jag lovar, jag har vänt och vridit på den men förstår fortfarande inte hur det faktiskt kan fungera. Men det gör det!

Wigglekart Deluxe, som vi fick, har gummihjul som gör det mycket enklare att ta sig fram snabbt. För nog är den snabb alltid! Gummihjulen är av mycket hög kvalitet och gör att Wigglekarten tar sig fram nästan helt ljudlöst, hjulen lämnar heller inga märken i golvet vilket är ett riktigt stort plus!

  • Snygg design med rundade former och utan vassa kanter
  • Finns i flera färger; limegrön, grön, blå, lila, rosa, röd, gul, grå
  • Inga pedaler och inga batterier
  • Innovativ trampbil som “övervinner” fysikens lagar
  • Nästan ljudlös och lämnar inga repor på golvet
  • Kan användas både ute och inne
  • Har en maxvikt på 100 kg
  • Kan användas av hela familjen

 

IMG_8634IMG_8628IMG_8629

2 kommentarer:

Team Kråksjö - Amanda Wilhelmsson sa...

hej agnes och min lill syssling liam! :)
hoppas att allt är bra med er!
den bilen är sjukt rolig att åka och köra. De finns på skolan i skruv och jag tror jag tycker dem är roligare än de små barnen!
tycker vi kan träffas någon gång i sommar!
kram

MansonDust sa...

Vår sådan är väldigt poppis här hemma med. :) Sen tycker jag att du skulle ha tagit en rosa istället, mycket snyggare. :)

Gilla & följ

Välkommen


I en enplansvilla, mitt i glasriket, finns vi, jag och min lilla familj. Jag är en ensamstående tvåbarnsmamma som älskar att fotografera, blogga och hemmamysa med mina barn Liam, född 2009, och Nomi, född 2012.

I bloggen delar jag med mig av våra små guldkorn i vardagen - allt från pyssel och äventyr till barnens utveckling - men bjuder även på tävlingar, shoppingtips och annat skoj!

Läs mer om mig

Sök

Buzzador

Vill du bli en buzzador precis som jag och få testa nya spännande produkter?
ANMÄL DIG HÄR
Glöm inte ange att jag (agneslauedberg) bjudit in dig!

Arkiv

Reklam