tisdag 14 juni 2011

NoDrip

Här hemma har vi en riktig gottegris som är tokig i isglass, det är bland det bästa han vet! För ett tag sedan fick jag syn på smarta “glassdroppsstoppare” som man trär på glasspinnen, den ser till så den rinnande glassen hamnar i koppen och inte på kläderna och händerna. Att något så litet kan vara så praktiskt och smart! Men det har inte blivit av att någon klickats hem ännu.

Ann-Louise som driver butiken Elmas Handelsbod måtte kunna läsa tankar! Idag fick vi nämligen ett litet paket i brevlådan med just en sån, en blå NoDrip. Den är helt giftfri, både från PVC och BPA. Helt perfekt så här i sommartid när det slinker ner både en och två glassar!

NoDrip finns i fyra färger; blå, röd, gul och grön. De kostar inte mer än en tjugolapp stycket och finns inom kort att köpa i mysiga butiken Elmas Handelsbod!

4 kommentarer:

Anonym sa...

Helt underbar är den! Sen gillar jag (såklart) att det är en svensk kreation!
Fast i ärlighetens namn är A så seg på att äta glass att det rinner över oavsett... :(

Carolina sa...

Åh så smart, såna skulle verkligen behövas här hemma också. :-) kram!

Anonym sa...

Hej!
Varsågod :)
Ha nu en riktigt fin sommar med (så klart) massor av GLASS! ;)
Ann-Louise på Elmas handelsbod.

Carola sa...

Sådan där har vi också, var jättebra förra sommaren när Sheena käkade glass. Nu behövs den dock inte längre, glassen tar slut fort numer...

Gilla & följ

Välkommen


I en enplansvilla, mitt i glasriket, finns vi, jag och min lilla familj. Jag är en ensamstående tvåbarnsmamma som älskar att fotografera, blogga och hemmamysa med mina barn Liam, född 2009, och Nomi, född 2012.

I bloggen delar jag med mig av våra små guldkorn i vardagen - allt från pyssel och äventyr till barnens utveckling - men bjuder även på tävlingar, shoppingtips och annat skoj!

Läs mer om mig

Sök

Buzzador

Vill du bli en buzzador precis som jag och få testa nya spännande produkter?
ANMÄL DIG HÄR
Glöm inte ange att jag (agneslauedberg) bjudit in dig!

Arkiv

Reklam