måndag 2 augusti 2010

Tankar om förr

Gårdagen var riktigt jobbig, en sån dag man aldrig vill uppleva. Man förlorar någon och samtidigt måste man orka med vardagen. Både Simon och jag var ledsna igår, vi satt mest tysta och sa inte så mycket. Vi behövde inte prata om det egentligen, vi visste redan ändå. Vi hyrde en komedi för att muntras upp men det hjälpte inte direkt. Man hade det hela tiden i tankarna, att han var borta. Att hans familj förlorat två stycken familjemedlemmar på samma dag, både Ola och hans pappa. Pappan hade blivit getingstucken och fått åka in till lasarettet. Ola dog på vägen dit, en singelolycka utanför Växjö. Pappan dog också. Livet är så förbannat orättvis. Hur går man som mamma/fru och storebror/son vidare efter något sådant?

Marcus, jag och Ola umgicks ganska mycket förr. Jag har inte pratat med dom på evigheter. Marcus bor i Stockholm sedan några år tillbaka och det var väl så vi förlorade kontakten. Men igår ringde jag. Jag har tänkt det så många gånger men inte haft modet att göra det. Men igår ringde jag, och det är jag glad för. Det hemska är att något sånt här ska behöva hända för att man ska inse vilka som betyder något. Vilka man är rädd att mista. Vilka man måste sluta ta för givet.

Jag sänder en tanke till Olas familj som just i detta nu och har en stor tragedi att ta sig igenom. Inget kommer bli vad det varit, men jag vet att ni kommer klara det. Tänder ett ljus och önskar er allt gott.

11 kommentarer:

Therése sa...

Det finns inga bra ord för sånt här. Om man ser till sig själv så vet i fasen hur man skulle ta sig igenom det som mamma/fru. Men någonstans så reser man sig och tar sig igenom det. Man tar livet så förgivet. Skickar massor med styrkekramar till er. Och till hans familj. Ta hand om er. Kram Therése

Amanda sa...

Beklagar! Så tragiskt när sådant inträffar! :(
Det måste vara oerhört tungt att förlora två familjemedlemmar på detta grymma sätt.

Livet är verkligen ingeting man borde ta för givet. Man vet aldrig vilken dag som är den sista.

Tänker på alla som kände Ola och Olas pappa!
Många Kramar

Johanna Holmquist sa...

AGNES ÄLSKADE VÄN!

Livet är bra jävla orättvist!

Och som du säger så, ingenting kommer någonsin bli som det har varit men man tar sig igenom det. Om du vill prata med någon finns jag här för dig.

Det kan vara ett telefonsamtal, ett sms, ett mejl eller vad som helst.

Många kramar Johanna "jojje"

nilla sa...

Livet är verkligen så jädra orättvist :(
Sänder mina tankar och stora styrkekramar till er och familjen...
Vet inte hur jag själv som mamma skulle ta igenom mig något sådant här...

Ola var en fin människa...


///Pilla

Anonym sa...

fint skrivet.
just nu går alla tankar till dom.
jag gick förbi där idag med hästarna, fan vad jag grät asså.. :'(
kramar

amandawilhelmsson.blogg.se

MAMMAFIA sa...

Näe, fy fanken alltså. Jag får rysningar av det du berättar och tårarna rinner. Det är verkligen fruktansvärt...
Skickar tankar och värme.
Kram!

Sandra Ackefjord sa...

Man vet inte vad man ska säga eller göra..
Man får ta dagarna som det kommer för att mår som man gör!
Jag skickar alla mina tankar till och hopas att ni kommer få det bra snart!

Moheda sa...

Men hallå om jag fattat det hela rätt dog han av ett geting stick hur vet ni det ?? Harre gud vad trakiskt .. Och han pappa dog med då eller ? hmm. känner att jag måste få klarhet i detta ..

ala tankar till familjen!

Min sambo va där nån minut efterolyckan!!

Agnes sa...

Moheda:
Hans pappa (Lasse) blev getingstucken och fick åka in till lasarettet och när Ola var på väg in för att hälsa på omkom han i olyckan. Pappan avled också. Jättetragiskt!

Sara - Thaison sa...

Hej,
Har inte varit hos dig på jättelänge och det första jag läser är om Ola. Suckar djupt och finner inga ord. Att de förlorade både son och pappan är helt obegripligt. Jag tyckte det var stort utav dig att ringa!

stor kram
Sara

shoppingtokig mamma sa...

Så tragiskt händelse....

Gilla & följ

Välkommen


I en enplansvilla, mitt i glasriket, finns vi, jag och min lilla familj. Jag är en ensamstående tvåbarnsmamma som älskar att fotografera, blogga och hemmamysa med mina barn Liam, född 2009, och Nomi, född 2012.

I bloggen delar jag med mig av våra små guldkorn i vardagen - allt från pyssel och äventyr till barnens utveckling - men bjuder även på tävlingar, shoppingtips och annat skoj!

Läs mer om mig

Sök

Buzzador

Vill du bli en buzzador precis som jag och få testa nya spännande produkter?
ANMÄL DIG HÄR
Glöm inte ange att jag (agneslauedberg) bjudit in dig!

Arkiv

Reklam