tisdag 10 augusti 2010

Lunch i Byxelkrok och bad i Böda

Vi tog sovmorgon idag allihopa. Blev lite sent igår med spelkväll och så kan jag ju inte låta bli att sluka två-tre kapitel i min bok, hur trött jag än är så ska jag läsa innan läggdags.

Klockan tolv i förmiddags kollade Simon väderrapporten på SMHI och dom lovade sol inom två timmar. Bullshit, tänkte vi. Men nog sprack det upp alltid och dagen visade sig bli jättehärlig! Vi åkte till Byxelkroks hamn och åt en jättegod lunch på ett kafé precis vid vattnet! Sen passade vi även på att åka till Böda Sand och bada. Ska visst bli dåligt väder imorgon igen så man får ju ta minsta tillfälle i akt. Vi hade jättemysigt på stranden och Liam var i och badade en massa. Sist skulle han bara sitta i sanden och gräva men denna gång kutade han ut i havet, stupade i, fick en och annan kallsup men plaska det skulle han!

IMG_9903IMG_9910IMG_9921IMG_9904IMG_0012IMG_9996IMG_9986IMG_0016

5 kommentarer:

Nadine sa...

å så mysigt!Jag vill också bada:)

Edvinsmamma - nu också mamma till Tore ♥ sa...

Åh, underbart ni ser ut att ha det! God mat, sol och bad - kan man önska sig något mer när man är på semester?
Kramar

Linda sa...

väderprognoserna kan allt vara lite luriga ibland =) mysiga bilder! kram

Veronica - mamma till tre prinsar sa...

Verkar helt underbart!

Nina sa...

ååå så härligt å bada :D

Gilla & följ

Välkommen


I en enplansvilla, mitt i glasriket, finns vi, jag och min lilla familj. Jag är en ensamstående tvåbarnsmamma som älskar att fotografera, blogga och hemmamysa med mina barn Liam, född 2009, och Nomi, född 2012.

I bloggen delar jag med mig av våra små guldkorn i vardagen - allt från pyssel och äventyr till barnens utveckling - men bjuder även på tävlingar, shoppingtips och annat skoj!

Läs mer om mig

Sök

Buzzador

Vill du bli en buzzador precis som jag och få testa nya spännande produkter?
ANMÄL DIG HÄR
Glöm inte ange att jag (agneslauedberg) bjudit in dig!

Arkiv

Reklam