fredag 20 augusti 2010

Fotbollsfredag

IMG_0640Liam gillade halvlek – då fick han ha bollarna och planen för sig själv!

Det bästa med att sambon jobbar eftermiddagen är hans lediga fredagar, helgen känns lite extra lång då!

Han gav mig och Adde (lillebror bor i gästrummet på obestämd tid) sovmorgon idag, jag snaskade kudde enda fram till klockan elva. Gott mos. Framåt eftermiddagen när Liam tog sin middagslur passade Simon och jag på att slänga ihop en smörgåstårta! Jag fyller år på torsdag och nästa helg blir det kalas med just smörgåstårta. Har aldrig gjort någon tidigare så vi “övade” lite. Gick skitbra och inte alls så krabbigt som jag föreställt mig, så varför i helskotta har vi inte provat på någon tidigare för? Imorgon ska den garneras och ätas till middag – mums!

Ikväll bjöd vi in mamma och lillebror på middag – schnitzel med klyftpotatis och grönpepparsås – innan avfärden till fotbollsplanen. Johansfors IF spelade mot Kosta IF idag igen men denna gång var det A-laget. Och vilka vann? Johansfors med 5-0. Sicken tur att man hejar på dom annars hade det blivit pinsamt. Liam hade jätteroligt under matchens gång. Han försökte ta sig ut på planen ex antal gånger, plockade blommor och delade ut (en till mig, en till sin mormor och en till farfar – uppskattat!), kutade runt och jagade oss, sparkade boll och hade skitkul!

I skrivande stund sitter fisungen och äter kvällsmat, yoggi och smörgås. Sen blir det nattning och därefter en runda kortspel!

3 kommentarer:

Edvinsmamma - Nu också mamma till lill Tore ♥ sa...

Kanske är han en blivande liten fotbollsspelare? Och duktig du är som gjort en smörgåstårta. Det är något som jag aldrig heller testat...tycker att det är ganska enkelt att köpa dom färdig, haha

Hoppas att ni har en mysig fredagskväll vännen!
Kramar

Linda sa...

vill du vara med...?
http://lindisen81.blogspot.com/2010/08/ett-foto-i-timmen.html

-Fam Bus- sa...

Kanske Liam är en blivande fotbollstjärna :)

Jaaa, jag köpte ett par såna bobux tofflor när svante började i våras på dagis. Mest för att han inte skulle halka då han precis lärt sig gå. Men de är nog skönt att ha nått varmare på fötterna o även för att slippa dagissmutset på golven ;)

Tack för tipset! kram kram

Gilla & följ

Välkommen


I en enplansvilla, mitt i glasriket, finns vi, jag och min lilla familj. Jag är en ensamstående tvåbarnsmamma som älskar att fotografera, blogga och hemmamysa med mina barn Liam, född 2009, och Nomi, född 2012.

I bloggen delar jag med mig av våra små guldkorn i vardagen - allt från pyssel och äventyr till barnens utveckling - men bjuder även på tävlingar, shoppingtips och annat skoj!

Läs mer om mig

Sök

Buzzador

Vill du bli en buzzador precis som jag och få testa nya spännande produkter?
ANMÄL DIG HÄR
Glöm inte ange att jag (agneslauedberg) bjudit in dig!

Arkiv

Reklam