onsdag 11 augusti 2010

Löttorp och Hornsjön

IMG_0097Liam och pappa vid Hornsjön, Ölands enda insjö.

Vi har haft jättefint väder även idag vilket vi inte förväntat oss. Men eftersom det har blåst ganska mycket åkte vi inte till havet. Istället styrde vi kosan till Löttorp som är en liten by, där gick vi och kollade i lite butiker och promenixade. Någon shopping blev det egentligen inte, bara lite godis till oss och frukt till Liam.

Efter Löttorp åkte vi till Hornsjön en bit därifrån, det är Ölands enda insjö och den var jättefin. Dock var Liam på badhumör och försökte kuta ner i vattnet hela tiden så vi fick gå vidare. I bilen var han skitförbannad, skulle varken ha fralla, saft, tutte eller snuttis. Bara gallskrik. Han var övertrött då han inte fått sova middag ännu. Men efter en stund lät han mig ge honom nappen och snuttisgrodan och då somnade han på fyra röda. Lille tröttisen. Ingen mer utflykt för oss så vi åkte hem till stugan igen och vilade upp oss. Inga måsten. Bara semester.

Ikväll blir det lugnt. Jag ska snart åka och handla míddag – tacos! Är ganska trött på grillat så det ska bli gott med lite annat!

2 kommentarer:

Nadine sa...

Det är så jobbigt när de är övertrötta, stora som små.Hopplöst när inget hjälper.Visste inte att Öland hade en insjö:)

Edvinsmamma - Nu också mamma till lill Tore ♥ sa...

Övertrötta barn är inte det lättaste att trösta och få på bra humör igen...och det kan behövas att man vilar lite också när man är på semester :)
Kramar

Gilla & följ

Välkommen


I en enplansvilla, mitt i glasriket, finns vi, jag och min lilla familj. Jag är en ensamstående tvåbarnsmamma som älskar att fotografera, blogga och hemmamysa med mina barn Liam, född 2009, och Nomi, född 2012.

I bloggen delar jag med mig av våra små guldkorn i vardagen - allt från pyssel och äventyr till barnens utveckling - men bjuder även på tävlingar, shoppingtips och annat skoj!

Läs mer om mig

Sök

Buzzador

Vill du bli en buzzador precis som jag och få testa nya spännande produkter?
ANMÄL DIG HÄR
Glöm inte ange att jag (agneslauedberg) bjudit in dig!

Arkiv

Reklam