måndag 9 augusti 2010

Borgholm

IMG_9881Liam spanar på stan!

Lika tråkigt väder idag, uppehåll men grått och trist, så det fick bli en sväng till Borgholm. Vi har gått på stan, shoppat lite, jagat pippifåglar i parken och ätit lunch på en uteserveringen. Jättemysigt!

På vägen från Borgholm plockade vi upp min lillebror i Böda Sand. Han ska sova hos oss i natt. Vi ska snart grilla lite och när Liam somnat blir det spelkväll! Pratade också om att spela lite minigolf imorgon då lillebror får klubbor gratis. Kan bli kul!

Jag hoppas det blir fint väder snart så vi kan åka till stranden och ha det gott. Våra utflykter-på-regniga-dagar-ideér börjar ta slut och i stugan vill man ju inte sitta jämt. Funderade på att åka över till Gotland men färjan går så sällan att man behövde fixa övernattning för att kunna ta sig hem. Det får bli nästa sommar istället! Tänkte också åka över till den lilla ön Blå Jungfrun men den var inte så barnvänlig med sina klippor och man kunde heller inte köra med barnvagn. Vi får väl se hur det blir, vi får hålla alla tummar och tår för sol, sol och massa sol resten av veckan!

4 kommentarer:

Nadine sa...

håller alla mina nio tår å tre tummar;)

Anonym sa...

Hej hopp!

Vilken mysig blogg du driver=)
vill tipsa om en ny butik som jag snybblat över(kankse) vet du om den redan,jag har precis beställt den fina dopgåvan som finns där,sååå fin=)

trevlig kväll

Agnes sa...

Anonym:
Tack så mycket! Nu blev jag nyfiken på vilken butik du pratar om, du glömde skriva det :)

Pinglan sa...

Jättefin blogg du har! Ha en bra dag!

Gilla & följ

Välkommen


I en enplansvilla, mitt i glasriket, finns vi, jag och min lilla familj. Jag är en ensamstående tvåbarnsmamma som älskar att fotografera, blogga och hemmamysa med mina barn Liam, född 2009, och Nomi, född 2012.

I bloggen delar jag med mig av våra små guldkorn i vardagen - allt från pyssel och äventyr till barnens utveckling - men bjuder även på tävlingar, shoppingtips och annat skoj!

Läs mer om mig

Sök

Buzzador

Vill du bli en buzzador precis som jag och få testa nya spännande produkter?
ANMÄL DIG HÄR
Glöm inte ange att jag (agneslauedberg) bjudit in dig!

Arkiv

Reklam