fredag 13 augusti 2010

Fredagens äventyr

När vi kom till Öland i lördags trodde vi aldrig att vi skulle få så här fint väder. Tre dagar med grått och lite regn gör faktiskt inte så mycket när resten av veckan visar sig bli jättevarm och solig – precis som idag!

Vi hämtade upp Adde, min lillebror, och begav oss sedan ner till stranden i Böda Sand. Inte speciellt mycket folk idag heller vilket var skönt. Stannade på stranden i cirkus två timmar och hade det jättegott – åt glass, badade och byggde sandslott! Hade inte varit fel att stanna en vecka till faktiskt, men på måndag väntar vardagen igen med dagis och jobb. Efter stranden åkte vi till Kaféet Hamnen i Byxelkrok, samma ställe som vi var på i tisdags, och åt bakad potatis! Med andra ord har vi haft ännu en riktigt härlig dag!

IMG_0254IMG_0243IMG_0288IMG_0268IMG_0258IMG_0333IMG_0393IMG_0378IMG_0383IMG_0388

6 kommentarer:

Sandra Ackefjord sa...

Ha en bra dag och ta hand om dina nära och kära :D

Nadine sa...

where is the potatoe?:)

Emy sa...

Vilka härliga Ölandsbilder på Liam :) Böda va? Är man där så känns det som man är utomlands ;)

annas perssonliga sa...

Hej!
Vad härligt med några sommardagar i Böda. Är det någonstans det brukar vara solsäkert är det där :)

Vilken fin blogg du har! Såg att du gör bloggdesigner... Jag är intreeserad att förnya min blogg. Har du möjlighet att hjälpa till? Jag betalar givetvis!!

Ha det gott!

Sandra sa...

Haha så gullig! :)

Emy sa...

Sv: Ja Böda är härligt! Var där också i sommar men bara över dagen. Vi kom överens att vi ska vara där i en vecka nästa sommar då Aron blivit lite större och kan glädjas åt semester och havet ;) Men Liam såg ut som om han hade jätteskoj! :)

Gilla & följ

Välkommen


I en enplansvilla, mitt i glasriket, finns vi, jag och min lilla familj. Jag är en ensamstående tvåbarnsmamma som älskar att fotografera, blogga och hemmamysa med mina barn Liam, född 2009, och Nomi, född 2012.

I bloggen delar jag med mig av våra små guldkorn i vardagen - allt från pyssel och äventyr till barnens utveckling - men bjuder även på tävlingar, shoppingtips och annat skoj!

Läs mer om mig

Sök

Buzzador

Vill du bli en buzzador precis som jag och få testa nya spännande produkter?
ANMÄL DIG HÄR
Glöm inte ange att jag (agneslauedberg) bjudit in dig!

Arkiv

Reklam