onsdag 18 augusti 2010

Skitdag

Vill just nu gräva ner mig och dö. Tårarna sprutar och jag är på vippen till skitförbannad. Simon och jag har haft en riktigt mysig dag tillsammans fram till för en timme sedan. Jag blir så jävla trött. Och besviken. Inte på Simon alltså, men på allt annat jävla skit som man får kastat i ansiktet. Man tänker på någon annan, bryr sig, försöker verkligen sätta in sig hur det är, tycker synd om, visar respekt och skickar varma tankar. Vad får man för det? En käftsmäll. Mitt på blanka dagen. I skogen av alla jävla ställen. Det här låter nog jäkligt konstigt för utomstående men jag orkar inte ens återberätta den märkliga historien. Vill bara glömma den här skitdagen. Samtidigt vill jag lyfta luren och förklara. Be om ursäkt och få en uppriktig tillbaka. Men jag skiter i det. Orkar inte. Det är inte vi som har gjort fel. Är man i sorg kan man vräka ur sig vad som helst till vem som helst, precis som mamma sa, men det ger en ingen anledning att bete sig hur som helst mot vem som helst. Vad vinner man på det?

6 kommentarer:

Malin sa...

OJOJOJ, vad jag känner igen mig :( Hoppas allt blir bättre snart, men sånt brukar tyvärr ligga bak i huvudet och lukta surt rätt länge... Piss...

Carola sa...

Låter inte alls kul... Försök att inte ta åt dig, du ansvarar inte för vad någon annan människa säger. Inte heller för vad den känner eller hur den mår. Ta hand om dig själv och din fina familj, låt surisarna klara sig själva. Skickar en kram.

alexandra sa...

låter inte alls kul.. hoppas allt ordnar upp sig..
skickar en stärkande bamse kram..

Linda sa...

*kram*

fam bus sa...

Kika gärna in nu ;) Bloggen är uppdaterad med design o könet :)
Tyvärr fick vi inga bra bilder på 3d undersökningen :(
kram kram

Ella sa...

ja, sånt där är verkligen jobbigt... hoppas denna dag blir bättre... kramar

Gilla & följ

Välkommen


I en enplansvilla, mitt i glasriket, finns vi, jag och min lilla familj. Jag är en ensamstående tvåbarnsmamma som älskar att fotografera, blogga och hemmamysa med mina barn Liam, född 2009, och Nomi, född 2012.

I bloggen delar jag med mig av våra små guldkorn i vardagen - allt från pyssel och äventyr till barnens utveckling - men bjuder även på tävlingar, shoppingtips och annat skoj!

Läs mer om mig

Sök

Buzzador

Vill du bli en buzzador precis som jag och få testa nya spännande produkter?
ANMÄL DIG HÄR
Glöm inte ange att jag (agneslauedberg) bjudit in dig!

Arkiv

Reklam