onsdag 31 augusti 2011

Agnes + MyKidoo = Sant

I våras var jag med i en tävling som MyKidoo hade där man skulle designa ögon till deras höstkollektion. Givetvis tog jag chansen och skickade in några bidrag (de kan du se här). Vem vann? Jo, jag! Har fått hålla mun under hela sommaren fast jag helst velat skrika ut det! Höstkollektionen har nu landat i butiken och det är så häftigt att få se mina tryck på kläderna!

tisdag 30 augusti 2011

En stor portion självömkan

Efter flera doser nässpray, ungefär ett paket isglass (tack älskling för att du körde express till affären) och film mår jag inte mycket bättre. Det är snarare sämre. Jag blir mer och mer täppt, tung i huvudet, öm i halsen och får mer ont i bröstet. Ja, det är synd om mig.

Egentligen ska jag inte klaga, jag blir aldrig (peppar, peppar…) sjuk, ytterst sällan. Men varför just denna veckan när det är fullt upp med helgförberedelser? Vill inte.

Nu ska jag krypa ner i sängen, läsa ett kapitel och förhoppningsvis vakna upp med ny, frisk jag-har-aldrig-mått-bättre-energi imorgon!

Jaja, who am I kiddin’.

Hosta, hosta, hosta.. Städa, städa, städa…

 IMG_2321 Liam och Antonia på dagis i morse! En fågel viskade i mitt öra att dessa två är väldigt
förtjusta i varandra, de hade åkte rutschkana ute igår och höll varann i handen hela tiden ♥

Vaknade upp snorig och halstjock i morse. Liam hostade lite också, dock var det mesta fejk. Som att han sett någon på dagis hosta och sen härmas. Jag hoppas i alla fall att vi inte blir sjuka. Har ju mitt födelsedagskalas till helgen att tänka på. Och alltid när det ska komma en massa folk får jag städmani, något som min mormor och mamma överfört till mig.

Igår var jag ute och fejjade, så det är fint när de kommer på lördag. Fixade bland blommorna, klippte kanter, räffsade, sopade, slängde skräp, rengjorde ljuslyktor, bar ner skit till källaren. Blir trött bara jag tänker på det. Idag var det övervåningens tur, lakan är bytta, leksaker är uppstädade, tvätten är vikt och badrummet skiner. Antingen fortsätter jag med nedervåningen ikväll eller tar vi det imorgon. Men det kliar faktiskt lite i fingrarna, för när jag är färdigstädad ska jag sy gardiner, löpare och kuddar till vardagsrummet och matsalsrummet. Älskar att sy och borde göra det oftare!

måndag 29 augusti 2011

Vinnare: Helhjärtat

Tävlingen i samarbete med Helhjärtat är nu avslutad och en vinnare av
ett presentkort på 300:- att handla för är utsedd – det blev nummer 54 (av 244 lotter)!

Stort grattis till dig!
Tusen tack till Tove på Helhjärtat för den ljuvliga vinsten och tack till alla 96 deltagare!

Potträning pågår

IMG_2311Liam hjälper till att plocka pinnar i trädgården,
strax innan den lilla “olyckan”!

Potträningen här hemma går superbt. Liam är så himla duktig varje dag och än så länge har det bara hänt två olyckor. En förra veckan när han skulle göra nummer 2 på pottan men korvarna var visst lite sega så dom hängde liksom med när han trodde han var klar. Yummy! Och så en olycka ikväll också när vi var ute och hjälpte till (läs; tittade på) när Peter och Adde sågade ner lite träd i trädgården. Då gick han utan blöja och glömde bort att säga till när han var kissnödig, så det blev ett bad!

Igår sov han middag på soffan naken och efter en stund vaknade han upp med en jäklar-jag-har-ju-ingen-blöja-min, hoppade ner från soffan, satte sig på pottan, kissade och gick och la sig igen för att sova vidare. Sambon och jag bara tittade på varandra. För det måste ju vara ett gott tecken att han vaknar av att han behöver kissa?

Nästa steg i potträningen blir att låta honom ha byxor och kalsonger på sig, så han lär sig säga till eller klä av sig själv när han är nödig. Vi har ännu inte sagt till på dagis att han pottränas, vi tar en sak i taget i lugn takt så han kommer in i det. Så steg 3 blir såklart att gå till dagis utan blöja och bli helt torr på dagarna. Kommer nog skitbra!

söndag 28 augusti 2011

I väntan på pappa…

…som spenderat sena eftermiddagen med fotboll hos Erlandsson har Liam och jag varit en sväng i lekparken. Det blev dock bara en kortare stund då det var kallt och blåste. Så efteråt sprang Liam in till mormor och snodde med sig en burk pepparkakor hem. De avnjuter han nu tillsammans med ett glas saft och Toy Story.

IMG_2239IMG_2276IMG_2251IMG_2266IMG_2281IMG_2260IMG_2284

lördag 27 augusti 2011

Trevlig lördagskväll

IMG_2229Liam med Thessan och Tompa!

Vi blev bortbjudna till Thessan och Tompa så här på kvällskvisten. Satt ute på verandan med levande ljus, pratade minnen och hade trevligt. Och grabbarna fick väl i sig en och annan grogg/pilsner också. Liam var jättesnäll hela tiden och Thessan skämde bort honom med både popcorn saft, kakor och päron!

Ångrar dock lite att vi inte fixade barnvakt ikväll. Jag är ju inte den som går ut och festar men när jag och Liam slängde av Tompa, Nicke och sambon vid öltältet var jag riktigt sugen på lite hula-hula. Men det får bli en annan gång! Jag har ju den traditionella utgången på juldagen att se fram emot också!

Barnloppisen i Växjö

IMG_2221
Två tröjor från Please Mum fick följa med hem till Liam!

Den här dagen började inte bra, höll på att få tuppjuck på André som är tidsoptimist ut i fingerspetsarna. Vid åtta var jag redo att åka men då hade han precis stigit upp och skulle duscha. Och i gårkväll skulle han lånat en bil och fyllt den med alla våra saker men det hade han visst glömt. Så det blev stressigt, minst sagt. Jag satt och hyperventilerade hela vägen till Växjö.

När vi väl kom fram till loppis-lokalen hade klockan hunnit bli 10 redan och alla kunder släpptes in. Vi var sist bland alla säljare och stressade som tokar för att få upp allting på våra bord. Helt galet därinne, fullsmockat med folk, trångt och ingen luft what so ever. Jag trodde jag skulle smälta bort där ett tag alltså! Timmarna gick i alla fall, Det var inte mycket vi fick sålt, och jag tror de flesta av säljarna var besvikna faktiskt. Jag trodde jag skulle bli av med hälften åtminstone.

Några känningar stötte man på och det var ju kul! En gammal klasskompis och hennes söta son, mormor och Arne, Thessan med flera. Och så kom min bulle Liam och sambon för att hälsa på vilket gjorde mig jätteglad!

Lite shopping för min egen del blev det ju givetvis, fast mycket mindre än vad jag trott. Jag köpte bara två tröjor (Maxomorra och Småfolk) från Please Mum för ett helt okej pris.

Har suttit och räknat på hur mycket jag sålt för idag och det blev 990 riksdaler sammanlagt. Sambon tyckte jag skulle vara nöjd och det är jag faktiskt. Trodde inte det var men än 600-700. Så lite nöjd är jag! Och resten av plaggen kommer antagligen att läggas ut här på bloggen för de som är intresserade och vi (sambon och jag) har även pratat om att åka till Ronneby och stå på deras loppis någon söndag framöver. Vi får se!

fredag 26 augusti 2011

Födelsedagen är snart till ända…

IMG_2197Liam äter glass på Kosta Outlet!

…och jag har haft en jättebra dag! Efter besöket i storbyn gick vi en sväng till Kosta Outlet med Liams mormor för att spana runt. Givetvis blev det ett stopp i Glassbaren också, Liam har ju full koll på att den ligger på bottenvåningen. Och inte har han något emot att åka (upp on ner, upp och ner) i rulltrapporna heller! När vi satt oss för att äta glass fick jag en födelsedagspresent av mina två pojkar också, en ursnygg handväska från Björn Borg som jag spanat in länge! Mina andra födelsedagspresenter får jag längta lite till efter, för kalaset är inte förrän nästa helg. Men den som väntar på något gott!

Ikväll har sambon varit på fotboll, Liam och jag har varit hos min mamma och ätit varma mackor med kantarellstuvning och annat gott. Peter och lillebror var med också med såklart! Och mamma var snäll och passade Liam lite till så jag kunde fixa det sista inför barnloppisen imorgon och körde bort allt till André så vi inte behöver stressa i morgon. Börjar faktiskt bli lite nervös nu!

Liam somnade sent ikväll, men sover nu efter ett bad. Jag och sambon ska krypa ner i soffan och titta på The Big Bang Theory. Behöver min dagliga dos! Sen är det bums i säng, kommer bli en lång dag även imorgon!

Tusen tack för alla gratulationer idag! Både på mobilen, irl och på facebook! ♥

Två heta tävlingar!

HÄR kan du tävla om en (av tre) ChromeBook
HÄR kan du tävla om en MacBook Air

En dag i stan

IMG_2196
Salladsbuffé till födelsedagslunch!

Födelsedagen har firats med ett trevligt tandläkarbesök i Växjö! Och nej, jag är inte sarkastisk, det var faktiskt trevligt. Min tandläkare gav mig massa komplimanger för mina fina tänder, det går verkligen på rätt håll och jag är glad att behandlingen fungerat! Men det blir ännu ett återbesök i november då det fortfarande var inflammerat vid ett par tänder. Sen så!

Efteråt åkte sambon och jag till Markan för att äta födelsedagslunch. Satt på deras uteservering och hade det gott med smarrig salladsbuffé! Därefter lite diverse shopping innan hemfärd.

24 år!

Klockan är över midnatt och det betyder att det är min födelsedag! Ja, för 24 år sedan kom en liten Agnes Elsa Linnéa till världen och jag förstår inte riktigt vart tiden tagit vägen. Det går fort när man har roligt!

agnes bebis_0008agnes bebis_0009agnes bebis_0005

torsdag 25 augusti 2011

Hos gammelmorfar

IMG_2166Liam leker med mormor och gammelmorfar!

Jag, Liam, mamma och lillebror åkte och hälsade på min morfar och hans fru idag. Liam fick ritblock och pennor att leka med och goda vindruvor att smaska på. Det får han alltid när vi träffar dom, han älskar frukt och speciellt gröna vindruvor. Och såklart fick både gammelmorfar och bonusgammelmormor en varsin puss av honom som tack! Innan vi begav oss hemåt efter fika och prat lekte vi lite i trädgården med deras roliga uteleksaker. Och så pallade vi gula plommon!

Liam ska sova hos min mamma i natt. Jag och min mormor ska iväg på något hälsohokuspokus som min svärmor tvingar med oss på. Ja, tvingar. Har ingen som helst lust att gå, har tusen andra saker att fixa inför barnloppisen på lördag och hade mycket hellre sluppit. Stackars mormor också. Men det struntade svärmor i fullständigt. Mina vänner säger att jag måste lära mig att säga nej, och när jag väl gör det så tas det ändå inte på allvar. Så om en stund är det dags att åka och hämta mormor, sen in till Nybro för tre timmars informationsmöte. Wohoo!

Tävling: Barnskobutiken

Jag tävlar om ett par Molo eller Hummel från Barnskobutiken hos Agnes!

Hos Barnskobutiken hittar du barnskor, strumpor och skotillbehör av hög kvalitet. De har ett rikligt och varierat sortiment av barnskor från storlek 15 och uppåt och erbjuder varumärken som Puma, DC Shoes, Kavat och många fler!

I denna tävling har en lycklig vinnare chansen att kamma hem ett par valfria barnskor från Hummel eller Molo! Vinnaren får välja bland flera fräcka modeller och härliga färger. Vinstvärdet ligger på 399-599 riksdaler + frakt!

För att delta i tävlingen:
Lott 1: Lämna en kommentar med namn, mailadress och berätta vilka Molo eller Hummel du skulle vilja vinna!
Lott 2: Gilla Barnskobutiken på facebook och lämna sedan ditt fullständiga namn i din kommentar.
Lott 3: Kopiera bilden och den kursiva texten, tipsa om tävlingen i din blogg och lämna direktlänken i din kommentar.
Lott 4: Klicka på “Gilla inlägg”-knappen här nedan och skriv att det är gjort i din kommentar.

OBS! Ibland strular “Gilla inlägg”-knappen så för att inte gå miste om en lott kan ni istället gå in på min bloglovin’, scrolla ner till tävlingsinlägget och gilla därifrån!

Ni får själva välja hur många lotter ni vill ha (Lott 1 är obligatorisk) och sammanlagt kan ni få 4 stycken.
Tävlingen varar i 2 veckor och avslutas torsdagen den 8 september klockan 21:00! Lycka till allihopa!

onsdag 24 augusti 2011

En nosig gosig dag

IMG_2145Sniff-attack!

Efter att Liam ätit kvällsmat och fått ett bad kröp vi ner för att läsa en saga. Han valde sin Nalle Puh-bok En nosig gosig dag. Den är faktiskt inte speciellt intressant, men Liam gillar den. Hela boken går ut på att Nalle Puh följer efter en doft som luktar väldans gott. Liam tycker boken är jätterolig och “sniffar” hela tiden när vi läser den. Och ikväll fick han för sig att sniffa på mig också, i örat, i ansiktet och i nacken. Jag skrattade som en tok, det kittlades som sjutton och så var han så söt när han tryckte upp sin lilla potatisnäsa i hela ansiktet. Och så låg vi dubbelvikta båda två. Jättebra när det är läggdags för en liten, eller hur?

Höstskor med rabatt

Jag är ledsen att säga det, men hösten är på intågande. Vare sig vi vill eller inte. Men då tänker jag faktiskt passa på att tipsa om ett erbjudande jag kom över. Om du gillar Barnskobutiken på facebook får du 10% på Goretex-fodrade höstskor från Superfit. Och Barnskobutiken erbjuder alltid fri frakt och fria returer! Super då man inte alltid hinner eller orkar ränna i affärer på jakt efter höstkläder och skor till barnen!

Kika gärna in hos mig imorgon, då kommer en spännande tävling i samarbete med Barnskobutiken! Och en jättefräck vinst i potten!

Loss Diesel!

IMG_2122Liam i morse, påklädd och klar!

Efter att ha hört oss säga “loss” till Diesel ett antal gånger när vi är ute och kastar boll har Liam såklart lärt sig det. “Oss Diss” säger han till hunden, hela tiden. Men han har börjat säga det till annat också, speciellt när vi ska göra något han inte vill. Som i morse när jag skulle få på honom jacka och skor, då tar han tag i jackan, skrattar som en tok och skriker “OSS! OSS!”. Trodde aldrig jag skulle få på honom den, busunge!

tisdag 23 augusti 2011

Vinnare: Babyroom.se

Tävlingen i samarbete med Babyroom.se är nu avslutad och en vinnare av
ett presentkort på 250:- att handla för är utsedd – det blev nummer 111 (av 182 lotter)!

Stort grattis till dig!
Tusen tack till Eva på Babyroom.se för den superfina vinsten och tack till alla 67 deltagare!

Liam & morbror

I gårkväll kom lillebror hem efter att ha jobbat på Öland sen i våras. Liam tyckte det var jättekonstigt att morbror var hemma igen men var inte sen med att spela allan och visa morbror allt han kan. Och så gav han ju honom en liten puss också!

IMG_2113IMG_2119IMG_2107IMG_2098

Påminnelse!

Ikväll klockan 21:00 avslutas tävlingen i samarbete med Babyroom.se.
En lycklig vinnare får ett presentkort på 250 riksdaler att handla för i den söta butiken!

Sortimentet bjuder på kvalitet- och märkesvaror för bebisar och små barn från populära varumärken som Jabadabado, Lundmyr of Sweden och Addstroller. Jag har själv hittat en hel del favoriter, bland annat den praktiska Backseat Organizer och den söta pyjamasen från Snoffs Design. Ja, Babyroom.se har verkligen en massa fint!

Som alltid i mina tävlingar kan alla vara med och tävla, vare sig man har eller inte har blogg och facebook.
Så ta chansen – kanske är det din tur denna gång?

Förberedelser inför barnloppisen

IMG_2095

På lördag är det dags, då ska jag och Evelina (eller André) stå på barnloppisen i Växjö och sälja för glatta livet. Jag har ju inte sålt någonting av Liams alla kläder, bara gett bort en del. Så det var ganska mycket att gå igenom, om man säger så. Min mormor kom hit idag och hjälpte mig stryka och organisera bland alla de miljoner plagg. Trodde aldrig vi skulle bli klara men det blev vi till slut! Och det blev ju lite, tre lådor fulla med kläder i storleksordning, skor, accessoarer, åkpåse, badkläder och ytterkläder. Men mer blir det, har massa barnböcker som ska säljas också. Jisses. Hoppas jag blir av med det mesta!

Har du vägarna förbi Växjö på lördag så kika gärna in! Vi finns i byggnaden IOGT-NTO vid vattentorget och barnloppisen är öppen mellan 10-14. Jag tror det blir ca 50 bord som ska sälja, så kom och fynda!

Läs mer i detta dokument samt på facebook.

måndag 22 augusti 2011

Sommarlovet slut

IMG_2091i

Idag var det dags för dagis igen för min lille korv. Han var faktiskt på riktigt gott humör i morse, nästan lite för gott. Han var så busig så Simon och fick hålla i honom för att få på honom kläderna. Sprattelgubbe! Väl framme på dagis var det lite smågrinigt, alla de andra barnen var ju nyfikna på honom och kom fram. Men när han upptäckte de nya mjuka klossorna som inte fanns där innan satte han sig för att börja bygga, så då passade vi på att säga hej då vilket han inte ens la märke till.

När jag hämtat honom nu vid två var han glad men trött. Hann inte innanför dörren här hemma förrän han låg i soffan och pustade ut. Och nu tittar han på Lejonkungen som är en ny favorit. Jag ska passa på att städa lite innan det är dags för middag. Pappa Simon jobbar eftermiddag denna veckan så Liam och jag ska nog ha lite myskväll!

Tävling: Kalaslagret.se

 Jag tävlar om ett presentkort från Kalaslagret hos Agnes!

Hos Kalaslagret hittar du ett brett sortiment av teman och tillbehör för barnkalas och födelsedagskalas. De har över 50 teman för barnkalas och födelsedagskalas, samt tillbehör och matchande säsongsprodukter. Allt du behöver inför festen!

I denna tävling har en lycklig vinnare chansen att kamma hem ett presentkort på 250 riksdaler att handla för i butiken!

För att delta i tävlingen:
Lott 1: Lämna en kommentar med namn, mailadress och berätta vad du skulle köpa för presentkortet hos Kalaslagret
Lott 2: Gilla Kalaslagret på facebook och lämna sedan ditt fullständiga namn i din kommentar.
Lott 3: Kopiera bilden och den kursiva texten, tipsa om tävlingen i din blogg och lämna direktlänken i din kommentar.
Lott 4: Klicka på “Gilla inlägg”-knappen här nedan och skriv att det är gjort i din kommentar.

OBS! Ibland strular “Gilla inlägg”-knappen så för att inte gå miste om en lott kan ni istället gå in på min bloglovin’, scrolla ner till tävlingsinlägget och gilla därifrån!

Ni får själva välja hur många lotter ni vill ha (Lott 1 är obligatorisk) och sammanlagt kan ni få 4 stycken.
Tävlingen varar i 2 veckor och avslutas måndagen den 5 september klockan 21:00! Lycka till allihopa!

söndag 21 augusti 2011

Sista semesterdagen

IMG_2075Liam på fotbollen!

För att ha varit sista semesterdagen har det inte hänt så mycket. Liam och jag åkte en sväng till min mormor och bonusmorfar för att hälsa på. Där blev vi bjudna på middag och Liam smaskade i sig en halv burk äppelmos tror jag. Han är lite konstig vår son, äter hellre tillbehören än själva maten. Lingonsylt, ketchup och äppelmos står högt i kurs hos honom! Efter maten blev det en massa bus, min bonusmorfar är ju en riktig lekfarbror och underhåller Liam med en massa skoj jämt!

När vi skulle åka hem stannade vi till på idrottsplatsen där sambon var och tittade på fotboll. Liam hejade och hade roligt åt gubbarna som sprang efter bollen. Men jag är ju inget fan direkt så efter att han sprungit av sig lite och inspekterat vattenflaskorna åkte vi hemåt igen.

Fisungen la sig tidigt ikväll, efter att ha tittat på Lejonkungen och ätit kvällsmat. Imorgon, efter sex veckors sommarlov, är det dags för dagis igen. Ska bli kul att se hur han reagerar när vi kommer dit!

lördag 20 augusti 2011

Leo’s Lekland.. igen!

Min mamma och hennes gubbe hade planerat en liten överraskning för hans söner, Johan och Viktor, vilket var ett besök på Leo’s Lekland. Vi var ju där i veckan men det är ett ställe som man inte tröttnar på för lätt, inte Liam i alla fall. Så vi följde med och hade tre timmar full med bus och lek! Till och med mamma åkte rutschkana och klättrade med barnen även om hon har höjdskräck. Och Liam var lika tokig som alltid när vi är där, inte en lugn stund när det finns rutschkanor i närheten!

fredag 19 augusti 2011

På pottan för första gången!

Jag måste erkänna att sambon och jag har varit väldigt slarviga när det kommer till Liams potträning. Det är något som bara skjutits upp om och om igen, kanske för att det på något sätt känts omöjligt att få honom blöjfri. Ren lathet, ja. Men det har bara blivit så och tiden bara går och går. De få gånger han faktiskt springer utan blöja här hemma (oftast under varma sommardagar eller efter blöjbyte) så har vi pratat med honom om pottan, att man ska sitta där och kissa och bajsa. Men han har aldrig gjort något där, behoven har istället hamnat på golvet.

Men så ikväll, denna ljuvliga underbara fredagskväll, händer det! Efter blöjbyte sa jag till sambon att låta Liam springa utan blöja tills det var dags för nattning. Och för säkerhetsskull visade vi honom pottan och berättade att han fick sätta sig där vid behov. Han satte sig, bara för att testa trodde vi, men det kom kiss! Min underbara kloka unge kissade för första gången på pottan! Jag överöste honom med beröm samtidigt som jag fick hålla koll på tårkanalerna. Jag blev ju såklart jätteglad och upprymd! Det han knappt lägga sig för efter en timme ungefär påminde jag honom om att gå på pottan om han behövde. Han gick och satte sig igen – och både kissade och bajsade!

Fy sjutton vad stolt jag är!

Dagens skörd

IMG_1917

Efter frisörbesöket i förmiddags trotsade vi regnet och tog en sväng förbi några kantarellställen. Liam älskar ju att vara i skogen, han gick på upptäcktsfärd i sina stövlar, åt blåbär och plockade kottar. Så vi alla tre var väl nöjda när vi begav oss hemåt från svampskogen, speciellt eftersom vi hittat åtminstone en liter smarriga kantareller.

Väl hemma igen nattade vi Liam som somnade sött. Sen dröjde det inte länge förrän sambon stod i hallen med gummistövlarna. Då skulle han ge sig ut igen! Och efter ett par timmar kom han hem med en påse full av skogens guld. Stora och fina baddare! Men får vi ens plats med mer kantareller i frysen nu?

Liams första frisörbesök

Min lockpelle har tidigare bara klippts av mig själv här hemma, men det verkar nu bli mer och mer omöjligt. Han har ju en stark egen vilja, den unge herrn. Högljudd, om inte annat. Så idag blev det ett besök på New Style i Lessebo som min gamla klasskompis Mia driver.

Jag måste erkänna att jag var ganska orolig på vägen dit och var säker på att vi skulle bli utkastade och portade. Men det gick hur jäkla bra som helst. I början var han väl lite smått misstänksam mot att sätta sig i stolen med ett skynke. Men Mia tog fram en låda med hårrullar som han och pappa byggde med – och det var roligt! Ännu roligare var det att låta hårrullarna rulla ner för skynket och landa på golvet. Men så länge han var glad och lät sig bli klippt var jag nöjd! Lockarna fick givetvis vara kvar, men klippte upp det lite och kortade ner luggen som annars hänger i ögonen. Och efteråt fick han grönt och oranget spray i håret. Han blev riktigt stilig, min lilla tuffing! Och den goda klubban han fick av Mia var ju jättegod!

IMG_1903IMG_1897IMG_1906IMG_1908

Tävling: Kotteshoppen.se

Jag tävlar om ett presentkort från Kotteshoppen.se hos Agnes!

Kotteshoppen.se är en webbutik som säljer barnkläder och babykläder med välkända motiv så som Pippi Långstrump, Mumin, Disney, och Lego wear. Utöver barnkläder hittar ni även andra barnartiklar så som barnfilmer, pyssel, leksaker, barnkalastillbehör och PC-spel för barn.

I denna tävling har en lycklig vinnare chansen att kamma hem ett presentkort på 250 riksdaler att handla för i butiken!

För att delta i tävlingen:
Lott 1: Lämna en kommentar med namn, mailadress och berätta vad du skulle köpa för presentkortet hos Kotteshoppen.se
Lott 2: “Gilla” Kotteshoppen.se på facebook och lämna sedan ditt fullständiga namn i din kommentar.
Lott 3: Kopiera bilden och den kursiva texten, tipsa om tävlingen i din blogg och lämna direktlänken i din kommentar.
Lott 4: Klicka på “Gilla inlägg”-knappen här nedan och skriv att det är gjort i din kommentar.

OBS! Ibland strular “Gilla inlägg”-knappen så för att inte gå miste om en lott kan ni istället gå in på min bloglovin’, scrolla ner till tävlingsinlägget och gilla därifrån!

Ni får själva välja hur många lotter ni vill ha (Lott 1 är obligatorisk) och sammanlagt kan ni få 4 stycken.
Tävlingen varar i 2 veckor och avslutas fredagen den 2 september klockan 21:00! Lycka till allihopa!

The Big Bang Theory

Under åren som The Bing Bang Theory snurrat i rutan har jag alltid zappat bort serien fort som ögat. Har aldrig trott att det vore något för mig förrän sambon fastnade. Då råkade visst jag också göra det. Så nu håller vi på att ta oss igenom första säsongen och jag kan bara inte sluta! Den är så jäkla bra! Trots att man inte förstår hälften (min IQ är väl kanske “något” lägre än karaktärernas) så skrattar jag så tårarna rinner varje avsnitt. Mina favoriter? Helt klart underbarnet Sheldon och den hopplöse romantikern Howard – så sköna! Meeera! Ge mig meeeraaa!

torsdag 18 augusti 2011

Lekparken

Den här dagen har flutit på som alla andra dagar, helt utan överraskningar. Vi har hamnat i vardagslunken trots att semestern ännu inte är slut och jag verkar ha fått total bloggtorka den senaste veckan. Det känns som att det inte finns något att skriva om, även om det såklart gör det. Men lusten kommer säkert tillbaka, hoppas jag.

Men några bilder kan jag bjuda på i alla fall. Efter att sambon åkt för att spela badminton med Tommy (gissa vilka som kommer ha träningsvärk imorgon?) i eftermiddags gick Liam och jag en sväng till lekparken. Liam hade jätteroligt åt att åka rutschkana, gräva i sanden och gunga!

IMG_1883IMG_1839IMG_1874IMG_1865IMG_1841IMG_1877IMG_1855

Gilla & följ

Välkommen


I en enplansvilla, mitt i glasriket, finns vi, jag och min lilla familj. Jag är en ensamstående tvåbarnsmamma som älskar att fotografera, blogga och hemmamysa med mina barn Liam, född 2009, och Nomi, född 2012.

I bloggen delar jag med mig av våra små guldkorn i vardagen - allt från pyssel och äventyr till barnens utveckling - men bjuder även på tävlingar, shoppingtips och annat skoj!

Läs mer om mig

Sök

Buzzador

Vill du bli en buzzador precis som jag och få testa nya spännande produkter?
ANMÄL DIG HÄR
Glöm inte ange att jag (agneslauedberg) bjudit in dig!

Arkiv

Reklam