tisdag 22 december 2009

» vinst!

Vi har vunnit Annas tävling! Vinsten är ett valfritt barnplagg eller barnfilt från Petit Pure, gissa om jag är glad?! Har ännu inte bestämt mig vilket det blir, fanns ju så mycket fint, men ska ta en rejäl funderare tills vi kommer hem efter julshoppingen ikväll.

Tack till Anna och Petit Pure för den jättefina vinsten!

PICCspottyblanketblaMPhoodblueMPhatspotbluM

3 kommentarer:

Ulrika - foto - Jonasson sa...

Sicken fina plagg - GRATTIS =)

Ulrika - foto - Jonasson sa...

Hoppas du inte "tog illa vid" då jag svarade på din kommentar i min blogg ang tävlandet! Inget illa ment från mig på ngt vis..jag svarade lixom till "alla" som undrar eller vad man ska säga. Jag har tom fått mail från andra bloggare där de "ifrågasätter" varför de aldrig vinner..o ja, jag kände bara att jag ville förklara. Men somsagt, det var inget illa riktat mot dig..vilket jag hoppas du förstår :)

Kram

NoOne sa...

***Grattis*** va roligt!

Gilla & följ

Välkommen


I en enplansvilla, mitt i glasriket, finns vi, jag och min lilla familj. Jag är en ensamstående tvåbarnsmamma som älskar att fotografera, blogga och hemmamysa med mina barn Liam, född 2009, och Nomi, född 2012.

I bloggen delar jag med mig av våra små guldkorn i vardagen - allt från pyssel och äventyr till barnens utveckling - men bjuder även på tävlingar, shoppingtips och annat skoj!

Läs mer om mig

Sök

Buzzador

Vill du bli en buzzador precis som jag och få testa nya spännande produkter?
ANMÄL DIG HÄR
Glöm inte ange att jag (agneslauedberg) bjudit in dig!

Arkiv

Reklam