torsdag 3 december 2009

» frulle by babysitter

Simon och jag stack ner till mamma vid halv tolv och fick gosa av oss med Liam och Diesel. Känns jättekonstigt när dom sover borta, så tyst och ingen som väcker en om nätterna. Men ibland så behövs det, få vara lite för oss själva.
Mamma bjöd på frukost, smörgåstårta! Inte fel alls! Därefter packade vi allt och klädde på oss, gick hem med grejerna och Diesel fick snällt stanna hemma. Simon, jag och Liam rullade upp till Outleten, kikade runt lite, köpte födelsedagspresent till Evelina, handlade godis på Pralinen, tog en tur i glasshoppen och lampaffären. Fint väder idag med skinande sol så en promenad var verkligen på plats.

Nu ska jag föra över lite bilder och skriva av mig om gårdagen så ni får se hur fint det var. Tar lite tid bara, kameran gick för fulla muggar så det blir att sortera litegrann.

1 kommentarer:

stine - pokerfru & mamma till Wiggo sa...

hejsan var med och tävla om 3 valfria namnnappar med valfri text i min blogg!

Gilla & följ

Välkommen


I en enplansvilla, mitt i glasriket, finns vi, jag och min lilla familj. Jag är en ensamstående tvåbarnsmamma som älskar att fotografera, blogga och hemmamysa med mina barn Liam, född 2009, och Nomi, född 2012.

I bloggen delar jag med mig av våra små guldkorn i vardagen - allt från pyssel och äventyr till barnens utveckling - men bjuder även på tävlingar, shoppingtips och annat skoj!

Läs mer om mig

Sök

Buzzador

Vill du bli en buzzador precis som jag och få testa nya spännande produkter?
ANMÄL DIG HÄR
Glöm inte ange att jag (agneslauedberg) bjudit in dig!

Arkiv

Reklam