lördag 5 december 2009

» bissingarna

Tänkte visa Liams fina tänder! Nummer 3 och 4 har nu ploppat ut där uppe – han ser ut som en liten vampyr! Fråga mig inte vad han sysslar med på bilden, det är något nytt han har fått för sig!

IMG_6693

Simon åkte till jobbet tidigt idag och Liam sover. Ska nu sätta igång att städa lite, kaos i hela huset! Får passa på nu när han sover annars så jagar han dammsugaren och trycker på alla knappar han kommer åt, lille busen.

4 kommentarer:

Carolina sa...

Hihi, vilken sötnos med så många tänder!

Nu är vinnaren av Lucka 4 dragen och presenterad i bloggen, kika in och se om det var du som vann de böjbara besticken?! Delta gärna i dagens lucka och övriga tävlingar om du inte redan gjort det. Ha en härlig lördag! kram Carolina

alexandra sa...

de där snöflingorna på din blogg gör så att man inte kan läsa den.. texten o bilder försvinner

Malin sa...

Hihihi! Vilken tuffing ;)

Annmi sa...

Såå sött ♥

Gilla & följ

Välkommen


I en enplansvilla, mitt i glasriket, finns vi, jag och min lilla familj. Jag är en ensamstående tvåbarnsmamma som älskar att fotografera, blogga och hemmamysa med mina barn Liam, född 2009, och Nomi, född 2012.

I bloggen delar jag med mig av våra små guldkorn i vardagen - allt från pyssel och äventyr till barnens utveckling - men bjuder även på tävlingar, shoppingtips och annat skoj!

Läs mer om mig

Sök

Buzzador

Vill du bli en buzzador precis som jag och få testa nya spännande produkter?
ANMÄL DIG HÄR
Glöm inte ange att jag (agneslauedberg) bjudit in dig!

Arkiv

Reklam