måndag 21 december 2009

» full rulle

Det har varit full rulle hela dagen så jag har inte hunnit skriva något alls. Mycket att tänka på nu när det bara är knappt tre dagar(!!) kvar till julafton.

Började dagen med att få besök! Morfar och Lucja hade vägarna förbi och hälsade på. Med sig hade dom en julblomma och en chokladtomte till Liam (nej, dom har inte riktigt förstått att han inte får äta godis än). 
Efter att dom åkt började jag att storstäda övervåningen och vårt badrum som nu skiner blänkande rent! Härligt, härligt. Mamma och jag stack sedan upp på Kosta Outlet en sväng och handlade julklappar. Har bara några kvar sen är jag (äntligen) färdig!  killyourdarlings-338

Liam fick paket på posten idag också – från Nalle Puhs Babyklubb. I fanns det en flikbok, barnvagnsbok och en tallrik i sött Puh-motiv. Sist fick han också massa böcker, en assiett och bestick – jättegulligt! 
Men med nästa barn (?) blir det nog en annan klubb istället. Är ganska nöjd med den vi har men Liams bokhylla är överfull av Nalle Puh-böcker nu!

Imorgon ska Liam vara hos sin mormor då Simon och jag ska in till Kalmar. Den sista maten och de sista julklapparna ska handlas!

Förresten, tack till familj och vänner för alla fina julkort som vi fått!

1 kommentarer:

Geshiia - Mamma till två pojkar sa...

Vinnaren i min tävling om den coola haklappen är dragen. Kika in och kolla om just du vann. :)

Gilla & följ

Välkommen


I en enplansvilla, mitt i glasriket, finns vi, jag och min lilla familj. Jag är en ensamstående tvåbarnsmamma som älskar att fotografera, blogga och hemmamysa med mina barn Liam, född 2009, och Nomi, född 2012.

I bloggen delar jag med mig av våra små guldkorn i vardagen - allt från pyssel och äventyr till barnens utveckling - men bjuder även på tävlingar, shoppingtips och annat skoj!

Läs mer om mig

Sök

Buzzador

Vill du bli en buzzador precis som jag och få testa nya spännande produkter?
ANMÄL DIG HÄR
Glöm inte ange att jag (agneslauedberg) bjudit in dig!

Arkiv

Reklam