söndag 6 december 2009

» söndagsmorgon

Vaknade av en knuff idag ca klockan halv åtta. Det var Simon som signalerade att Liam var vaken, pallrade mig upp och hämtade lillfisen.
Han har precis ätit frukost och nu leker han, full av energi, med sina leksaker. Antar att han kommer vilja sova om en halvtimme och då ska jag passa på att ta en dusch så jag piggnar till. Packa skötväskan och förbereda litegrann. Liam och jag ska nämligen möta upp Eve och Nemo på kaféet och fika! Sen vid halv två ungefär så ska Simon, mamma, Adde, jag och Liam titta på några Idol-deltagare som besöker Kosta Outlet klockan två för att uppträda. Kan man ju inte missa! Hade hoppats att finalisterna, Erik och Calle, skulle komma men det blir Reza, Camilla och en till istället. Funkar för mig det också! Och lilla kameran följer givetvis med!

1 kommentarer:

Carolina sa...

Hej!
Nu är vinnaren av 1:a advents-tävlingen dragen och presenterad i min blogg - kika in och se om det var du som vann valfria produkter från Bioform för 500 kr?!

Nu är även 2:a adventstävlingen startad - var gärna med där också! Kram Carolina

Gilla & följ

Välkommen


I en enplansvilla, mitt i glasriket, finns vi, jag och min lilla familj. Jag är en ensamstående tvåbarnsmamma som älskar att fotografera, blogga och hemmamysa med mina barn Liam, född 2009, och Nomi, född 2012.

I bloggen delar jag med mig av våra små guldkorn i vardagen - allt från pyssel och äventyr till barnens utveckling - men bjuder även på tävlingar, shoppingtips och annat skoj!

Läs mer om mig

Sök

Buzzador

Vill du bli en buzzador precis som jag och få testa nya spännande produkter?
ANMÄL DIG HÄR
Glöm inte ange att jag (agneslauedberg) bjudit in dig!

Arkiv

Reklam