lördag 19 december 2009

» godmorgon lördag

Shit, vilken natt det har varit. Efter att jag borstat tänderna igår så smög jag mig in till sovrummet för att inte väcka Liam. Men nog vaknade han alltid. Riktigt grinig och det tog en bra stund innan han somnade. Simon kom hem från jobbet vid midnatt och båda somnade som stockar strax efter. Däremot vaknade Liam igen vid halv tre – hjärtskärande gallskrik. Vid tre väckte jag Simon och bad om hjälp då jag inte orkade mer. Min hjälte tog sonen och satt med honom i en timme utan resultat och sen fick han köra till jobbet igen. Hur han nu ska klara ett tolvtimmars-pass med tre timmars sömn har jag ingen aning om men jag hoppas det kommer gå bra. Efter att Simon kört låg jag och höll tummarna för att få sova åtminstone två timmar till. Men icke! Det fanns inte mer att göra än gå ner och äta frukost.

Liam är nu pigg som en lärka efter frukosten, leker med alla sina leksaker och vi myser framför tv:n med Musse Piggs Magiska Jul på tv4. Förhoppningsvis vill han snart gå och lägga sig igen och det ska bli mig ett sant nöje att få krypa ner mellan lakanen och pusta ut.

1 kommentarer:

Simon sa...

Synd att han inte somnade om igen men vi får hoppas att han snart somnar.
3 timmars sömn hade ju varit gott :) tror snarare att jag sovit 2 timmar inatt.

Ses ikväll...puss

Gilla & följ

Välkommen


I en enplansvilla, mitt i glasriket, finns vi, jag och min lilla familj. Jag är en ensamstående tvåbarnsmamma som älskar att fotografera, blogga och hemmamysa med mina barn Liam, född 2009, och Nomi, född 2012.

I bloggen delar jag med mig av våra små guldkorn i vardagen - allt från pyssel och äventyr till barnens utveckling - men bjuder även på tävlingar, shoppingtips och annat skoj!

Läs mer om mig

Sök

Buzzador

Vill du bli en buzzador precis som jag och få testa nya spännande produkter?
ANMÄL DIG HÄR
Glöm inte ange att jag (agneslauedberg) bjudit in dig!

Arkiv

Reklam