tisdag 8 december 2009

» hundbus

Lisa, Andreas och Bamse kom för en stund sen och är nu ute med Simon och Diesel i skogen. Kan vara kul för vovvarna att springa av sig lite och leka. Var länge sen Diesel lekte med en kompis. Förr var det annorlunda då han alltid hade Rebell eller Ninja och Bosse, ibland också Koda när dom var på besök från Trelleborg. Nästan varje dag var vi antingen ute i skogen, på fotbollsplanen, skolans grusplan eller badade i grusgropen. Får ta och hitta en kompis till honom här i Kosta, tycker jag!

När dom kommer tillbaka från skogen så ska dom upp till Outleten och kika efter julklappar. Om Liam är vaken då så följer vi också med men jag tror att han kommer sova en bra stund till. Vi får väl se hur det blir.

Nu ska jag göra lite nytta – diska!

0 kommentarer:

Gilla & följ

Välkommen


I en enplansvilla, mitt i glasriket, finns vi, jag och min lilla familj. Jag är en ensamstående tvåbarnsmamma som älskar att fotografera, blogga och hemmamysa med mina barn Liam, född 2009, och Nomi, född 2012.

I bloggen delar jag med mig av våra små guldkorn i vardagen - allt från pyssel och äventyr till barnens utveckling - men bjuder även på tävlingar, shoppingtips och annat skoj!

Läs mer om mig

Sök

Buzzador

Vill du bli en buzzador precis som jag och få testa nya spännande produkter?
ANMÄL DIG HÄR
Glöm inte ange att jag (agneslauedberg) bjudit in dig!

Arkiv

Reklam