tisdag 15 december 2009

» julgran 2009

Mamma och jag har idag varit ute och köpt julgran. Eller köpt och köpt – ärligt snott är väl ett mer passande ord kanske.
De senaste två åren har vi köpt kungsgranar men i år blir det en hederlig gran direkt från svenska skogen istället. Efter att Simon och jag snodde en gran för tre år sedan, vilket var en traumatisk händelse som satt sina spår, så har det varit enklast att köpa. Vad som hände? Ja, för att göra en lång historia kort; billjud hörs, panik uppstår, Agnes i ån, Simon kutade utav bara helvete (skyllde på att han behövde “knyta skosnörena”), jag stelfrusen och arg och granen vi kämpat för visade sig vara skitful.

Årets gran är nu klädd till tänderna i vårt tajta vardagsrum och julkänslan har infunnit sig till fullo!

IMG_7226IMG_7222IMG_7233

2 kommentarer:

Annmi sa...

Wow..Va vackert ♥...Vilken JulStämning...*Kram* från mig!

therese sa...

Vilken fin blogg du har :)

Gilla & följ

Välkommen


I en enplansvilla, mitt i glasriket, finns vi, jag och min lilla familj. Jag är en ensamstående tvåbarnsmamma som älskar att fotografera, blogga och hemmamysa med mina barn Liam, född 2009, och Nomi, född 2012.

I bloggen delar jag med mig av våra små guldkorn i vardagen - allt från pyssel och äventyr till barnens utveckling - men bjuder även på tävlingar, shoppingtips och annat skoj!

Läs mer om mig

Sök

Buzzador

Vill du bli en buzzador precis som jag och få testa nya spännande produkter?
ANMÄL DIG HÄR
Glöm inte ange att jag (agneslauedberg) bjudit in dig!

Arkiv

Reklam