fredag 4 december 2009

» ensam fredagskväll

Liam har precis somnat in för natten, han var riktigt trött. Bara sovit middag en gång idag och då blir det gärna lite grinigt också. Men nu sover han, fisungen! Hann ta lite bilder på honom innan kvällsmaten.

IMG_6691IMG_6666IMG_6655IMG_6664IMG_6665IMG_6671

Det var meningen att Liam, jag Eve och Nemo skulle fikat idag men dom hade åkt på feber så det får bli på söndag istället.

Simon åkte till jobbet vid halv två så nu är jag alldeles ensam, förutom Diesel då men han sover mest. Jag ska käka lite lättlagad middag tänkte jag, vilket det alltid blir då Simon är på jobbet. Inte kul att laga middag själv!

1 kommentarer:

Simon sa...

Från Outletens hemsida:

På söndagen den 6 december kommer tre stycken Idoler som har fått lämna tävlingen, till Kosta outlet. De uppträder och signerar skivor. Kl.14.00
De som kommer är Camilla och Reza samt ytterligare en som ännu inte är bekräftad. Med reservation för ändringar.
Blir inga foton på Erik, men jag får väl ta på Camilla istället ;)

slutar strax efter fem idag....puss

Gilla & följ

Välkommen


I en enplansvilla, mitt i glasriket, finns vi, jag och min lilla familj. Jag är en ensamstående tvåbarnsmamma som älskar att fotografera, blogga och hemmamysa med mina barn Liam, född 2009, och Nomi, född 2012.

I bloggen delar jag med mig av våra små guldkorn i vardagen - allt från pyssel och äventyr till barnens utveckling - men bjuder även på tävlingar, shoppingtips och annat skoj!

Läs mer om mig

Sök

Buzzador

Vill du bli en buzzador precis som jag och få testa nya spännande produkter?
ANMÄL DIG HÄR
Glöm inte ange att jag (agneslauedberg) bjudit in dig!

Arkiv

Reklam